به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از دیلیمیل، محققان آمریکایی میگویند که مبتلایان زیر ۶۰ سال، ۲.۷۸ برابر بیشتر از افراد مسنتر، کروناویروس را پخش میکنند.
همچنین مشخص شده که جوانان نسبت به افراد بالای ۶۰ سال، با احتمال بیشتری عاملان پخش کننده بیماری "کووید-۱۹" هستند.
دانشمندان در طول پاندمی "کووید-۱۹" کشف کردند که درصد کوچکی از بیماران، مسئول میزان زیادی از انتقالها هستند.
در این مطالعه آمار انتقال کووید-۱۹ در پنج بخش ایالت جورجیا بین ماههای مارس تا می ترسیم شد.
تجزیه و تحلیل تقریبا ۱۰ هزار فرد مبتلا به "کووید-۱۹" نشان میهد که یک پنجم تمام عفونتها از تنها دو درصد از بیماران آلوده نشات میگیرد.
هشدار | ۵ علامت ابتلا به کرونا در کودکان
محققان می گویند که این امر، اهمیت فاصلهگذاری اجتماعی را برجسته میسازد.
کارشناسان دانشگاه "اموری"(Emory) آمریکا در مورد این پژوهش که در مجله "PNAS" انتشار یافت، نوشتند: ما موارد گزارش شده بین اوایل مه ۲۰۲۰ میلادی را در پنج نقطه ایالت جورجیا تجزیه و تحلیل کردیم.
به طور کلی، حدود دو درصد از موارد به طور مستقیم مسئول ۲۰ درصد از تمام ابتلاها بودند.
این محققان گفتند: ما تخمین زدهایم که موارد مبتلا شده به کروناویروس که زیر ۶۰ سال سن داشتند، ممکن است ۲.۷۸ برابر بیشتر از افراد بالای ۶۰ سال، دیگران را آلوده کنند.
نتایج یک مطالعه دیگر که اخیرا انجام شد، به بررسی سطح بار ویروسی در کودکان پرداخت و نشان داد که جوانان حامل میزان زیادی از کروناویروس در بینی خود هستند. این امر ممکن است نشان دهد که جوانان توانایی بیشتری در انتقال ویروس به دیگران دارند.
کودکان مبتلا حتی با علائم خفیف، نسبت به بزرگسالان که در بیمارستان بستری شده بودند، بار ویروسی بیشتری داشتند.
نویسندگان این مطالعه از بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا میگویند که این امر میتواند نشان دهد که کودکان از عاملان پنهان شیوع کروناویروس هستند.