به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ایمان درخشی در اینباره اظهار کرد: برای اینکه کرمانشاه شهر خلاق خوراک در جهان نام بگیرد، فرایند سختی را پیش رو داریم و باید با ارائه مستندات، برگزاری نمایشگاهها و رویدادهای مختلف ادعای خود را در موضوع خوراک به جهانیان و بخصوص سازمان یونسکو ثابت کنیم.
وی گفت: در راستای جمعآوری مستندات و با همکاری حوزه هنری تدوین اولین اطلس بومی خوراک کرمانشاه را آغاز میکنیم که در آن انواع خوراکهای بومی، غذاها و میانوعدهها به همراه دستور تهیه، مواداستفاده شده و خواص دارویی آن موجود است.
درخشی تهیه این اطلس را برای دفتر ملی یونسکو و هموار کردن دستیابی به شهر خلاق خوراک برای کرمانشاه بسیار مهم توصیف کرد و گفت: برای تهیه این بانک جامع اطلاعاتی یک تیم پژوهشی اطلاعات موردنیاز را گردآوری و کار تدوین این اطلس آغاز میشود.
پرونده ثبت جهانی کرمانشاه برای شهر خلاق خوراک یک سال دیگر به سازمان یونسکو ارسال میشود و در مدت باقیمانده باید همه ظرفیتهای خوراکی استان معرفی و حتی بسیاری از غذاهای استان را ثبت ملی کنیم تا بتوانیم از ادعای خود دفاع کرده و این موفقیت را برای کرمانشاه به دست بیاوریم.
جهانی شدن نام کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک میتواند گردشگران بسیاری را به این خطه بکشاند و تحول عظیمی را در اشتغال استان ایجاد میکند بنابراین همه مدیران و دستگاههای اجرایی باید برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.