مدیر شبکه آموزش سیما گفت: با برپایی بیش از ۴۰ کلاس روزانه در «مدرسه تلویزیونی ایران» و حضور رابط ناشنوایان در کلاس‌های تلویزیونی، ١٤ میلیون دانش‌آموز به صورت غیرحضوری آموزش می‌بینند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا ، مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش سیما گفت: با ادامه شرایط خاص آموزشی در کشور از پنج‌شنبه ۱۳ شهریور برنامه‌های «شکوفه‌های حسینی» را به روی آنتن می‌بریم که این برنامه مختص کلاس‌اولی‌ها است.

روز شنبه ۱۵ شهریور کار «مدرسه تلویزیونی ایران» با حضور معلمان، دبیران و مجریان آغاز خواهد شد. در این دوره شبکه آموزش سیما به عنوان شبکه محوری روزانه حدود ۱۱ ساعت از برنامه‌های خود را به کلاس‌های درسی و آموزشی اختصاص می‌دهد. شبکه چهار سیما با ۵ ساعت و شبکه قرآن و معارف سیما هم با ۳ ساعت برنامه در طول روز به امر آموزش ۱۴ میلیون دانش‌آموز می‌پردازند.

مدیر شبکه آموزش سیما توضیح داد: این سه شبکه سیما در مجموع روزانه بیش از ۴۰ کلاس درس برای مقاطع مختلف ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم روی آنتن خود با پوشش بیش از ۹۸ درصدی جمعیت کشور خواهند برد.

به گفته احمدی افزادی، شبکه آموزش از ساعت ۸ صبح تا ۹:۳۰ دروس مربوط به متوسطه دوم، کارودانش و فنی‌وحرفه‌ای، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۳:۳۰ درس‌های مقطع ابتدایی، از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ دروس مقطع متوسطه اول و از ساعت ۱۶ تا ۱۹ برنامه‌های درسی متوسطه دوم را در دستور کار دارد. از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲:۳۰ هم دروس متوسطه دوم در رشته‌های تجربی و فنی‌وحرفه‌ای و درس‌های عمومی مقطع متوسطه دوم روی آنتن می‌رود.

وی افزود: شبکه چهار سیما هم از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ رشته علوم انسانی متوسطه دوم و همچنین دروس مشترک رشته‌های علوم و معارف اسلامی و دروس تخصصی رشته علوم ریاضی را ارائه می‌کند.

شبکه قرآن و معارف هم دروس مرتبط با قرآن، دینی، عربی و همچنین درس‌های تخصصی علوم و معارف اسلامی را در دستور کار آموزش دارد.
 

شبکه‌های دیگر به کمک مدرسه تلویزیونی می‌آیند

مدیر شبکه آموزش درباره برنامه‌های پرورشی این مدرسه هم گفت: دیگر شبکه‌های سیما هم به کمک مدرسه تلویزیونی ایران خواهند آمد به طوری که برنامه‌های خانواده و مهم شبکه‌های سراسری بحث‌های مشاوره و پرورشی را ارائه خواهند کرد. در حوزه تربیت بدنی هم برنامه‌هایی تهیه و تولید شده است که در فواصل برنامه‌های ما پخش خواهد شد.

به گفته احمدی افزادی، بحث مهم تربیتی و پرورشی که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد جزو اولویت‌های مهم رسانه ملی است و تلاش کردیم امسال نسبت به سال تحصیلی گذشته جدی‌تر و جامع‌تر عمل کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از محورهای مهم و عمده مدرسه تلویزیونی پاسداشت و ترویج زبان فارسی است، افزود: روزهای جمعه کلاس‌های مدرسه تلویزیونی در مقطع ابتدایی بیشتر در حوزه نوشتن املا و نگارش فارسی است. همچنین به دبیران و معلمان ارجمند و مجریان هم تاکید شده است که در حوزه ترویج زبان فارسی بکوشند و از اصطلاحات بیگانه و خارجی استفاده نکنند.

تعاملی شدن مدرسه تلویزیونی با کمک معلمان

مدیر شبکه آموزش گفت: درباره تعاملی شدن مدرسه تلویزیونی ایران، معلمان و دبیران سراسر کشور، پشتیبان آموزشی برای محتوای دروس ارائه شده در تلویزیون خواهند بود و پرسش و پاسخ‌ها و حل مسائل توسط پشتیبانان سراسر کشور که معلمان و دبیران هستند در کلاس‌های حضوری مدارس تمرین خواهد شد.

آرشیو کلاس‌ها

احمدی افزادی توضیح داد: نکته مهم دیگر بحث استفاده دوباره دانش‌آموزان از محتواهای تصویری درسی است که از سوی معلمان در مدرسه تلویزیونی ارائه می‌شود. برای این منظور دانش‌آموزانی که قصد مرور یا فراگیری دوباره کلاس را دارند می‌توانند از آرشیو سایت شبکه آموزش سیما، تلویبیون یا نرم‌افزارهای جانبی استفاده کنند.