به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ناصر نجیب زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: با توجه به کیفیت بالای عسل تولیدی لرستان و شرایط مناسب پرورش زنبور، باید برندسازی برای این محصول مورد توجه جدی قرار گیرد تا علاوه بر مصرف داخل، صادرات عسل لرستان نیز انجام شود.
وی با اشاره به تنوع محصولات عسل استان ادامه داد: سال گذشته ۱۷۷ کیلوگرم ژل رویال و ۵۰۰ گرم زهر زنبور در استان تولید شد. فرآوری برموم نیز برای مصارف پزشکی و به عنوان جایگزین محصولات آنتی باکتریال در این استان آغاز شده است که این محصولات باید در زنجیره تولید تا مصرف قرار بگیرند. چهار تا ۱۰ برابر ارزش افزوده زنبور عسل در تولید این محصول، در منابع طبیعی، باغات و تولید میوه می باشد که با گرده افشانی انجام می شود.
لرستان با تولید حدود ۲ هزار و ۷۰۰ هزار تن، سه درصد عسل کشور را به خود اختصاص داده است.