به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، ولادیمیر اوبرموک رئیس آزمایشگاه فناوریهای سلولی و داروهای دیانای و رئیس مرکز بیوشیمی دانشگاه فدرال کریمه روسیه گفت: از مزیتهای واکسن جدید کوویدـ۱۹ این است به طور سریع در بدن در برابر کرونا مصونیت به وجود میآورد و به جای تزریق میتوان آن را استنشاق کرد.
برموک افزود: دانشمندان روس در ساخت واکسن جدید کرونا نه فقط از تجربیات خود در عرصه ویروسشناسی، بلکه در حوزه ژنتیک استفاده کردند.
واکسن نخست به نام واکسن اسپوتنیک وی در موسسه تحقیقاتی گمالیا وابسته وزارت بهداشت روسیه و با مشارکت کارشناسان وزارت دفاع روسیه تولید شده است و از یک ماه پیش برای واکسیناسیون مردم روسیه در همه مناطق این کشور توزیع شده است.
واکسن دوم کرونا در روسیه به نام اپی واک کرونا را مرکز ویروسشناسی و بیوتکنولوژیک وکتور در نووسیبیرسک ساخته است و به تازگی ثبت شد.
براساس آخرین گزارش ستاد مقابله با گسترش کرونا در روسیه، طی ۲۴ ساعت گذشته شمار مبتلایان به کرونا با شناسایی ۱۴ هزار و ۲۳۱ مورد جدید به یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۴۰۵ نفر و آمار جانباختگان ناشی از این بیماری با افزایش ۲۳۹ نفر دیگر به ۲۳ هزار و ۲۰۵ تن رسیده است که همچنان روند صعودی را نشان میدهد.