سخنگوی وزارت بهداشت ضمن هشدار درباره غذا خوردن در رستوران در شرایط کرونا، به بیان توصیه‌هایی در این زمینه پرداخت.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ایام همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون‌بر دارد سفارش غذا دهند.

وی افزود: در صورت داشتن بیماری زمینه‌ای اکیدا از رفتن به رستوران‌ها خودداری کنند. از حضور در رستوران‌هایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده می‌کنند و یا سیستم تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.

لاری ادامه داد: از میزهای غذاخوری که پوشش یکبارمصرف دارند، استفاده کنید. همچنین شست‌وشو و ضدعفونی کردن دست‌ها را قبل و بعد از صرف غذا فراموش نکنید. برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنی‌های بسته‌بندی شده سفارش دهید و از نی‌های یکبارمصرف بسته‌بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.

وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید در بسته‌های یک‌نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بسته‌بندی یکبارمصرف دارای مجوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.

برچسب‌ها