به گزارش همشهریآنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت استرالیایی «۹News» نوشت: تستوسترون هورمونی به نام دی هیدروتستوسترون تولید میکند که دلیل طاسی در میان مردها است. طبق این گزارش همین هورمون میتواند یک فرد طاس را در معرض بیماری شدید اپیدمیک کوویدـ۱۹ قرار دهد.
پروفسور سانجایا سینانایاکی، متخصص بیماریهای عفونی، در این باره گفت: در رابطه با طاسی مطالعات در اسپانیا نشان میدهد که تعداد زیادی از افراد مبتلا به موارد شدید بیماری کوویدـ۱۹ مردان طاس هستند.
پروفسور سینانایاکی افزود: ممکن است عجیب به نظر برسد، اما یک دلیل بیولوژیکی برای آن وجود دارد، زیرا مردان طاس دارای مقادیر زیادی دی هیدروتستوسترون هستند که به ویروس کرونا کمک میکند تا به راحتی وارد سلولها شود.
بیماران سرطانی پروستات کمتر در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند
یک پژوهش علمی در ایتالیا نشان داد مردان بستری در بخش سرطان پروستات که از داروهای ضد تستوسترون به عنوان درمانی برای سرطان پروستات استفاده میکردند ۴ برابر کمتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا بودند.
پروفسور سینانایاکی توضیح داد: البته علاوه بر این موارد برخی افراد با گروههای خونی خاص ممکن است هنگام ابتلا به بیماری کوویدـ۱۹ در معرض خطر شدید این بیماری قرار بگیرند.
او افزود: به نظر میرسد افراد با گروههای خونی O در برابر کوویدـ۱۹ مقاومت بیشتری نسبت به افراد گروه خونی A دارند.
علائم جدید و شگفتآور بیماری کرونا
محققان علوم پزشکی و بیماریهای همهگیر هرروز از شناسایی علائم جدیدی از بیماری کرونا از جمله درد پا و تغییر رنگ پوست خبر میدهند.
پروفسور سینانایاکی گفت: از بین رفتن حس بویایی که بر اثر نفوذ ویروس کرونا بر سیستم تنفسی فوقانی حلق اتفاق میافتد یکی از تاثیرات منفی این ویروس است.
وی توضیح داد: از بین رفتن حس بویایی به این دلیل است که ویروس با ایجاد عفونت در بینی عصب مسئول حس بویایی را هدف قرار میدهد و توانایی حس بویایی را از بین میبرد.
اما درباره علائمی مانند درد پا یا تغییر رنگ پوست در برخی از بیمارانی که مراحل درمانی ضد را طی کردند، پروفسور سینانایاکی معتقد است که محتملترین علت این است که برخی از انواع آنتیبیوتیکها عوارض جانبی از جمله اسهال یا تغییر رنگ پوست دارند.