رئیس بیمارستان سینا ضمن تشریح علائم جدید کرونا در فرم‌های غیرمعمول ابتلا، از افزایش مراجعه میانسالان مبتلا به بیمارستان خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، محمد طالب‌پور رئیس بیمارستان سینا در تهران با اشاره به وضعیت سنی افراد مبتلا به ویروس کرونا که به بیمارستان مراجعه می‌کنند، بیان کرد: شرایط سنی مبتلایان ورودی به بیمارستان، نسبت به قبل تفاوت چندانی نکرده و فقط تعداد افراد میانسال نسبت به قبل بیشتر شده است.

وی ادامه داد: بیشتر نشانه‌های بالینی افراد، مواردی است که اصلا فکر نمی‌کنند، مربوط به ویروس کرونا باشد، مثل سردرد، بیماری‌های گوارشی، لخته شدن خون در احشا و اندام‌ها و همچنین لخته شدن خون در مغز که منجر به سکته‌ی مغزی می‌شود، در این شرایط وقتی موضوع بررسی می‌شود، متوجه می‌شویم این‌ها علائم کرونا بوده است.

تشریح علائم جدید کرونا در فرم‌های غیرشایع ابتلا

طالب‌پور افزود: گرچه اینها علائم بالینی کرونا نیست، اما بنظر می‌رسد در فرم غیرشایع و غیرمعمول کرونا خود را نشان می‌دهد، بنابراین افراد حواس‌شان را جمع کنند، چون اینها می‌توانند خود نمونه‌های کرونا باشد، به خصوص سردردهای مقاوم و شدید که اخیرا در افراد رخ می‌دهد و قبلا سابقه‌ی آن را نداشتیم. علائم جدید ویروس کرونا به صورت اولیه خود را به این شکل‌ها که گفتم نشان می‌دهد.

رئیس بیمارستان سینا گفت: در بیمارستان موارد ابتلای مجدد داشتیم که افراد که یک الی دو ماه بعد دوباره حتی با شدت بیشتر به ما مراجعه کردند، اما این که مریضی بعد از ابتلا، خوب شده باشد و مثلا سه ماه بعد با عوارض بیماری‌های قلبی، ریوی و آیتم‌های دیگر به بیمارستان برگردد را تقریبا نداشتیم، البته باید این را در نظر بگیریم که وقتی اصل بیماری مهار می‌شود، شاید تا مدت‌ها بعد از درگیری بیماری، مثلا دو الی سه ماه این عوارض همچون درگیری‌های ریوی بماند و فرد آن حس اولیه را نداشته باشد.

وی ادامه داد: در این شرایط فرد بهبود یافته از کرونا خستگی مفرط یا کم آوردن نفس موقع فعالیت‌های سنگین را تا مدت‌ها خواهد داشت، اما به تدریج خوب می‌شود و ما نمی‌توانیم ادعا کنیم یک عارضه‌ی ماندگار در درازمدت پایدار خواهد ماند، در بعضی از بیماران امکان دارد، قدرت تهویه‌ ریه کاهش پیدا کند و از آنجا که در زندگی روزمره از یک ششم ریه بیشتر استفاده نمی‌شود و مابقی آن در فعالیت‌های سنگین رخ می‌دهد، پس در آینده افراد در زندگی روزمره به مشکلی بر نخواهد خورد.

برچسب‌ها