به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سلامت ایمنی بدنی افراد یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه شود و به همین منظور باید ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه فعالیت فیزیکی متوسط تا شدید در هفته مدنظر قرار گیرد و وزن بدنی در محدوده توصیهشده از سوی متخصصان نگه داشته شود.
فعالیت فیزیکی را میتوان در منزل یا بیرون از منزل همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام داد و در عین حال توجه ویژهای به رعایت فاصله اجتماعی حین ورزش کردن یا فعالیت بدنی داشت.
از سوی افراد باید استراتژیهای خلاقانه به منظور افزایش فعالیت فیزیکی بدن در دستور کار قرار گیرد و با مطالعه دستورالعملهای سازمان بهداشت جهانی در مورد چکلیستهای مبارزه با کرونا مطابق با نوع هر ورزش کسب اطلاع کرد.
بر اساس این مطلب که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته است، افراد در معرض خطر کووید۱۹ باید از ورزشهای طاقتفرسا، تمرین بیش از اندازه و بیشتمرینی بپرهیزند.
همچنین باید توصیههای مبتنی بر شواهد را برای بازگشت به ورزش بعد از کرونا مشخص و بر اساس استراحت و قطع فعالیت به مدت ۲ هفته بعد از برطرف شدن علائم خفیف تا متوسط یا تست مثبت توصیه کرد و پس از آن ورزش آهسته را با پایش مقدار آن توسط تیم مراقبت پزشکی از سر گرفت.
نکته مهم دیگر نیز توجه به سیاستهای ازسرگیری فعالیتهای گروهی برای ارتقای سلامت جسمی و ذهنی است که باید از سوی افراد و تیمهای ورزشی مدنظر قرار گیرد.
نظر شما