به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا حاجیحیدری اظهار کرد: در طب سنتی از خواص شیره انگور زیاد گفته شده است. مزاج شیره انگور در طب سنتی ایران گرم و تر است، به همین دلیل مصرف این ماده غذایی در فصول سرد سال به شدت توصیه میشود. شیره انگور دارای انواع ویتامینها و مواد معدنی از قبیل ویتامین A، B و آهن است.
این متخصص طب سنتی گفت: شیره انگور کلیه خواص میوه انگور را داراست و برخلاف انگور نه تنها مشکلات گوارشی را برای فرد به همراه ندارد بلکه راحت هضم و جذب خواهد شد؛ بنابراین افرادی که معده ضعیفی دارند، مصرف شیره انگور برای آنها مناسبتر از خود انگور خواهد بود.
حاجی حیدری بیان کرد: این ماده غذایی سرشار از آهن است بنابراین اگر افراد از ضعف عمومی بدن، فقرآهن و یا کم خونی رنج میبرند، شیره انگور جایگزین بسیار خوبی برای مصرف داروهای شیمایی خواهد بود. مصرف روزانه ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری شیره انگور باعث تقویت عمومی بدن و افزایش نشاط و انرژی میشود.
او تصریح کرد: شیره انگور یک ملین طبیعی است و برای درمان افرادی که از بیوست رنج میبرند، بسیار موثر است.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: با مصرف شیره انگورمیتوان خشکی و تیرگیهای پوست را کاهش داد. در واقع آنتی اکسیدان موجود در این ماده خوراکی نه تنها از پیری زود رس پوست پیشگیری میکند بلکه سبب شفافیت و طراوت پوست هم میشود.
حاجی حیدری گفت: به طور کلی خواص شیره انگور از دیدگاه سنتی تولید خون صالح در بدن خون سالم و طبیعی، برای تقویت و افزایش انرژی بدن کم نظیر بوده و باعث نشاط و شادابی میشود.
این متخصص طب سنتی در پایان گفت: علاوه بر تمام فوایدی که برای این ماده غذایی بیان شد، باید حد اعتدال در مصرف آن رعایت شود همچنین بیماران مبتلا به دیابت با توجه به افزایش قند خون بر اثر مصرف این ماده غذایی باید در میزان مصرف شیره انگور محتاطانه عمل کنند.