کمیته برگزاری المپیک ۲۰۲۰ ژاپن بعد از برگزاری یک مسابقه منویی از ۵ غذای اصیل این کشور برای سرو در دهکده المپیک ارائه کرده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اگرچه برگزاری المپیک ۲۰۲۰ توکیو به دلیل همه‌گیری کرونا یک سال به تعویق افتاد و اکنون نیز بدون گردشگران تماشاچی برگزار می‌شود اما کمیته مخصوص این بازی‌ها با برگزاری یک مسابقه منونی از ۵ غذای اصیل ژاپنی برای سرو در دهکده المپیک تدارک دیده است.

این غذاهای متنوع نه‌تنها زمینه آشنایی بیش از ۱۱ هزار ورزشکاری که از ۲۰۵ ملیت مختلف در بازی‌های تابستانی توکیو شرکت دارند را با فرهنگ غذایی این کشور فراهم کرده، بلکه ما تماشاگران از راه دور را نیز بر سر سفره مجازی دهکده توکیو نشانده است.

نودل سامن

رشته‌های سرد سامن یک غذای کلاسیک است که در ماه‌های گرم تابستان ژاپن خورده می‌شود. رشته‌های این غذا به طور معمول در آب سوپ و به همراه چاشنی سرو می‌شود اما برای دهکده به این دستور مرغ و سبزیجات پخته شده در آب گوجه فرنگی نیز اضافه شده تا به ورزشکاران کمک کند تغذیه مورد نیاز خود را داشته باشند.

سوپ اودن

اودن، یک آیتم استاندارد منوی زمستانی نیز یکی دیگر از غذاهای دهکده است. با اینکه این غذا به طور معمول یک خوارک داغ است اما این بار در یک سوپ سرد همراه با گوجه‌فرنگی و سایر سبزیجات تابستانی به همراه مواد کیک ماهی فرآوری شده سرو می‌شود.

زوندای استفاده شده در پاناکوتا

دسر پاناکوتای زوندا، با سویای سبز له‌شده و شیرین‌شده که در شمال شرقی ژاپن استفاده می‌شود نیز یکی دیگر از بخش‌های این منوی مخصوص است.

سالمون سرخ‌شده

دو غذای دیگر یکی ماهی سالمون سرخ‌شده به سبک زانگی است که از شمالی‌ترین جزیره هوکایدو سرچشمه می‌گیرد و دیگری نان تست شده با هلو، ژامبون و پنیر خامه‌ای است.

تست هلو و ژامبون
منبع: همشهری آنلاین