به گزارش همشهری آنلاین ، به گفته متخصصان تغذیه مصرف تخم مرغ باعث احساس سیری شده و ما را از خوردن غذای بیشتر در روز منع میکند.
تخممرغ حاوی ارزش غذایی بسیار بالایی است بهطوری که میتوان آن را به روشهای مختلف و با غذاهای متنوع مصرف کرد.
۱. سرشار از پروتئین است
یک عدد تخم مرغ، حاوی ۶.۳ گرم پروتئین گیاهی با کیفیت بالا است، بنابراین اگر دو تخم مرغ، در یک وعده غذا مصرف شود، شما در واقع ۲۵.۲ درصد از ۵۰ گرم پروتئین توصیه شده در روز را تامین کردهاید.
۲. کربوهیدرات کم
یک عدد تخم مرغ، حاوی کمتر از ۱ گرم کربوهیدرات است.
دیانا گاریلیو کللند، متخصص تغذیه میگوید: «برخلاف بسیاری از غذاهای سنتی صبحانه مانند غلات و نان، تخم مرغ سرشار از پروتئین و فاقد کربوهیدرات است، که ممکن است بدون افزایش سطح انسولین به تقویت سیری کمک کند.»
۳. کالری کم
یک تخم مرغ، حدود ۷۶ کالری دارد. این بدان معناست که برای صبحانه میتوانید با مصرف دو تخم مرغ آبپز و یک برش نان، فقط ۲۳۲ کالری به دست بیاورید.
۴. تخم مرغ حاوی ویتامین است
تخم مرغ حاوی ویتامین «دی» است. ویتامین «دی» از ویتامینهای محلول در چربی و برای جذب تعادل و تثبیت کلسیم و فسفر در بدن ضروری است و در کاهش وزن نقش مهمی دارد. تخم مرغ همچنین سرشار از آهن است که به حفظ انرژی بدن در طول روز کمک میکند.
۵. به تعادل قند خون کمک میکند
اریکا هوچت، متخصص تغذیه که نام او در فهرست متخصصان «پالوما هیلث» ثبت شده است، میگوید، مصرف تخم مرغ میتواند به تعادل قند خون و انسولین بدون اینکه بر سطح کلسترول تأثیر منفی بگذارد، کمک کند.