به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، کافی است که یکبار آشپزی کنید تا بدانید هر بار تمیز کردن اجاق گاز کار سختی است و از طرفی کثیف شدن آن چه آسان است. حتی شاید به این تصمیم برسید که بهتر است هیچوقت آشپزی نکنید تا اجاق گازتان تمیز بماند. اما راههای مختلفی وجود دارد که این سختی را آسان کند. اما یک نکته اساسی را فراموش نکنید؛ اگر بعد از هر آشپزی چند دقیقهای وقت برای تمیز کردن اجاق گاز صرف کنید از انجام یک کار سخت فرار کردهاید. همچنین با اجماع کثیفی در گاز مانع آسیب زدن به آن در زمان نظافت خواهید شد.
تمیز کردن اجاق گاز با آمونیاک
در حالی که آمونیاک برای تمیز کردن همه چیز ایدهآل نیست، اما هیچچیز برای گازتان بهتر از آن نیست. با این روش کار کمتری برای انجام دادن دارید. مشعلهای قابل برداشت را در کیسهای قرار دهید و آمونیاک را بریزید و روز بعد آنها را بشویید و ببینید که چطور میدرخشند.
آب جوش
آرام و با احتیاط آب جوش را روی سطح کثیف بریزید. اگر بگذارید بماند تا خنک شود، چیزهای سخت بهسادگی محو میشوند و اگر لازم شد با یک تکه صابون روی اسفنج کار کنید، این یک راه حل ساده و دوستدار محیط زیست است، چون از عناصر کاملاً طبیعی و عاری از مواد شیمیایی استفاده میکند.
نمک و جوش شیرین
یک قاشق سوپخوری جوش شیرین و یک قاشق سوپخوری نمک را به هم بزنید؛ سپس یک قاشق سوپخوری آب بریزید تا خمیر تهیه شود. پارچهای را داخل مخلوط فرو کنید و روی کثیفیها بکشید و مخلوط را روی کثیفیها بمالید. مایعات را جذب و تمیز میکند.
روغن
این روش به شما این امکان را میدهد که روغن گیاهی و یا روغن زیتون را بر روی اجاق گاز خود بریزید. با استفاده از یک پارچه روغن را روی سطح بمالید. سپس روی آن را تمیزکننده همهکاره اسپری کنید و این کار بر روی هود آشپزخانه هم جواب میدهد.
سرکه سفید
سرکه سفید بهترین تمیزکننده است. برای تمیز کردن ظروف شیشهای نیز به کار میرود و رگهها و لکهها را محو و پاک میکند. یک نسبت سرکه سفید را با دو قسمت آب در یک بطری اسپری مخلوط کنید و سپس محلول را روی جرمها بزنید و تمیز کنید که اسیدیته سرکه به حذف کثیفیها کمک میکند. شما میتوانید از این ترکیب برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن آشپزخانهتان استفاده کنید.
مایع ظرفشویی و جوش شیرین
نسبتهای مساوی از صابون ظرفشویی و جوش شیرین را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید؛ آن را با هم مخلوط کنید تا یک بافت کمی کف آلود ایجاد شود. سپس، مخلوط را زیاد روی سطح و تابه بریزید، مخلوط را روی ظرف بمالید تا کثیفی را شل کنید. برای یک ساعت ظرف را به کیسههای زیپدار انتقال دهید، سپس آن را بیرون بیاورید و باز تمیز کنید.