به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی رییس پلیس فتای تهران بزرگ بیان کرد: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که از ترس ابتلا به کووید۱۹ به دنبال تهیه واکسن برای خود بوده که در فضای مجازی با یک صفحه اینستاگرامی روبهرو شد. شاکی به این صفحه مراجعه و در تماس با گرداننده آن اطلاعاتی در مورد خرید واکسن را از این فرد دریافت میکند.
وی با اشاره به اظهارات شاکی گفت: گرداننده این صفحه به شاکی گفته بود که تعداد کمی از واکسنها باقی مانده و از این رو اگر تمایلی به خرید آنها دارد باید هرچه سریعتر نسبت به پرداخت وجه اقدام کند و شاکی هم که نگران از دست دادن واکسن بوده، قبل از هرگونه اطمینان از صحت ادعاهای این فرد، مبلغ را برای مدیر این صفحه واریز کرده و ساعاتی بعد نیز از طریق پیک واکسن را دریافت کرده است.
معظمی گودرزی با بیان اینکه شاکی پس از دریافت واکسن و نشان دادن آن به یکی از دوستان پزشکش متوجه جعلی بودن آن شده است، افزود: در همین راستا نیز این فرد اقدام به طرح شکایت علیه گراننده یا گردانندگان این صفحه اینستاگرامی کرده بود.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به پیگیریهای ماموران پلیس فتا در این پرونده خاطرنشان کرد: در تحقیقات اولیه مشخص شد که متهم در این صفحه اینستاگرامی از عکسها و تصاویر آرشیوی به عنوان تصاویر واکسنهای نزد خود استفاده کرده است. در ادامه با شیوهها و ابزارهای پلیسی هویت واقعی این فرد نیز به دست آمد و پس از آن محل اختفای وی در یکی از محلات شمال تهران مورد شناسایی قرار گرفت.
وی با اشاره به اخذ مجوز قضایی برای دستگیری متهم توضیح داد: این فرد در مخفیگاهش دستگیر و به مقر پلیس منتقل شد. همچنین در بازرسی از محل اختفای او بیش از ۳۵ عدد واکسن تقلبی کرونا که یک عدد از آن را نیز با قیمت میلیونی به شاکی فروخته بود، کشف و ضبط شد.
معظمی گودرزی با اشاره به اعترافات متهم گفت: این فرد پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
وی به شهروندان هشدار داد که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی جرم است و باید از انجام آن پرهیز کنند به ویژه آنکه در اکثر این موارد فروشندگان جعلی و کلاهبردار هستند و ممکن است سلامت خریداران نیز به خطر بیفتد.