معاون برنامه ریزی شهرداری تهران با بیان اینکه نخبگان باید از سطح محله‌های پایتخت شناسایی شوند، گفت:گفتمان سازی در مباحث مدیریت شهری به منظور جذب مشارکت نخبگان و مردم یکی از راهکارهای موثر حل مشکلات شهراست.

به گزارش همشهری آنلاین، لطف الله فروزنده در نشستی با رئیس و معاونین مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران افزود: در همین زمینه، مرکز مطالعات به عنوان کانون گفتمان سازی، باید شیوه نامه ای را تهیه و چارچوب کار را مشخص کند.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران گفت: پیوند برنامه سوم شهرداری تهران با سایر مباحث از موضوعات اصلی است که در بازبینی برنامه ها باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین مسایل شهر تهران فراگیر هستند و به سایر موضوعات پیوستگی دارند لذا حل این مسایل مستلزم نگاه کلان است.

فروزنده در رابطه با مسائل مدیریت شهری بیان کرد: مسائل ما عموما مدیریتی است و با ارتقای مدیریت بسیاری از مسایل حل خواهد شد در این ارتباط تشکیل کارگروه ارتقای مدیران لازم است. مدیران شهری باید با تدبیر و تفکر عمل کنند.

در ادامه این نشست محمد حسین بوچانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ضمن معرفی و ارائه فعالیت های علمی مرکز مطالعات گفت: باید برای آینده تهران برنامه ریزی داشته باشیم و گزارش های سده به عنوان مبنای تحلیل اقدامات گذشته و برنامه ریزی گام دوم انقلاب می توانند موثر باشند.

در ادامه این نشست معاونین مرکز مطالعات گزارشی از پروژه های پژوهشی و پیوند آن ها با مسائل جاری مدیریت شهری ارائه کردند.

در پایان این نشست از چند کتاب مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران رونمایی شد و معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران طی بازدیدی از بخش های مختلف مرکز مطالعات با کارکنان این مرکز دیدار کرد.