به گزارش همشهری آنلاین، ممکن است در همه آشپزخانهها دربازکن وجود نداشته باشد. از همین رو زمانی که به دربازکن احتیاج پیدا کرده و به آن دسترسی نداشتید با چند روش ساده قادر خواهید بود که در کنسرو موردنظر را باز کنید. ممکن است در همه آشپزخانهها دربازکن وجود نداشته باشد. از همین رو زمانی که به دربازکن احتیاج پیدا کرده و به آن دسترسی نداشتید با چند روش ساده قادر خواهید بود که در کنسرو یا شیشه مربا و خیارشور موردنظر را باز کنید.
۱- برای شروع تنها کافی است که با کف دست خود چند ضربه آرام به ته شیشه یا کنسرو بزنید تا با فشار دست شما در شیشه ارتعاش ایجاد شود. با ورود ضربه به کف شیشه شاهد خواهید بود که در بهآسانی باز خواهد شد و فشار به بالا منتقل میشود.
۲- اگر با طی این مراحل باز هم موفق به باز کردن در بطری نشدید، شیشه را برعکس کنید و در آب جوش قرار دهید و کف آن را با آب داغ بپوشانید.
۳- اگر روشهای بالا جواب نداده، احتمالاً هوای داخل آن هنوز خارج نشده است. چاقو یا ته قاشق را زیر در شیشه مربا ببرید و با سر چاقو در شیشه را محکم به بالا فشار دهید.
منبع: روزنامه همشهری