به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، یکی از نویسندگان و تحلیلگران جهان عرب که گویا قصد ندارد دست از سر تحلیلگر اسرائیلی بردارد، درپی عدم تحقق پیشگویی "مئیر المصری" استاد علوم سیاسی دانشگاه رژیم صهیونیستی درباره حمله این رژیم به ایران، از او خواست تا به جای تغییر نام خود به "سوسن"، شغل تبلیغاتی خود را تغییر داده و به جای تحلیلگر سیاسی، "دُهُل زن" بازار سازشکاران عرب شود.
«زهیر اندراوس» نویسنده و تحلیلگر جهان عرب در مطلبی در روزنامه «رای الیوم» با انتشار تصویر توئیت این به اصطلاح شرق شناس و استاد علوم سیاسی دانشگاه عبری در شهر اشغالی قدس نوشت: "گفته میشه که یک عکس اندازه هزار کلمه باهات حرف میزنه. این گفته شاید در مورد شرق شناس اسرائیلی و استاد علوم سیاسی دانشگاه عبری واقع در بخش غربی شهر اشغالی قدس صدق می کنه. المصری که شبکه های تلویزیونی عربی گاه گاهی میزبان او به عنوان تحلیلگر سیاسی هستند، سه ماه پیش در یک توئیت، دنبال کنندگان خود را به چالش طلبید و نوشت که "اگر اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران قبل از پایان ماه مارس حمله نکنه، به من بگید سوسن".
این نویسنده افزود: المصری که عضو کمیته مرکزی حزب چپ کار اسرائیل است، در این چالش شکست خورد، اما همانطور که علی عبادی از خبرنگاران پایگاه خبری العهد گفته، او کماکان در رسانه های عربی با نام "مئیر" ظاهر می شود؛ با این تصور که مخاطبان به مرور زمان، "سوسن" را از یاد خواهند برد. این نکته را هم باید در نظر گرفت که این گفته چالشی مئیر المصری در چارچوب جنگ روانی است که در همه جبهه ها بین اسرائیل و ایران در جریان است.
به نوشته اندراوس، علی عبادی خبرنگار پایگاه العهد افزود: مئیر با تمسخر اسم عربی سوسن را که گلی خوشبو است، بکار برد و می خواست با این پیشگویی که بعدا روشن شد چیزی جز اوهام و پریشان گویی نبوده، «رشادت» فکری خود را به رخ بکشد.اما او (مئیر) نمیداند یا نمیخواهد متقاعد شود که سوپرمن اسرائیلی که بنا به ذهینت غالب اسرائیلی ها صاحب ابتکار عمل است و میتواند در هر لحظه بر دشمنان خود پیروز شود، تواناییهای جادویی خود را برای مقابله با هرکسی که جلو او می ایستد، از دست داده است.
عبادی به اشاره به مئیر المصری خاطرنشان کرد: سوسو عبری (سوسو کلمه ای است که گاهی در بین مردان عرب به کسی که مردانگی خود را از دست می دهد، بکار می رود) هنوز در لباس کهنه پدران خود زندگی می کند و سعی می کند ذهن برخی از بینندگان عرب را با تصاویر قهرمانی های منسوخ شده پُر کند.
عبادی با اشاره به ناتوانی و عملکرد ضعیف رژیم های سازشکار عرب و دل بستن آنها به اوهام توانمندی ژیم صهیونیستی افزود: سازشکاران عربی که اسرائیل با آنها با این قهرمان سازی های رسانه ای (ساختگی) صحبت میکند، از این امر استقبال می کنند زیرا آنها دوست دارند تا از یک عملکرد ناامیدکننده به یک قمار ناامیدکنندهتر دل ببندند.
عبادی با اشاره به ضعف و ناتوانی رژیم صهیونیستی که زمانی ادعای قلدری در منطقه را داشت، تاکید کرد: قلدر منطقه رنگ باخته و دیگر کسی از او نمی ترسد و اصلا تصادفی نیست که او اکنون به هر دری می زند تا از احتمال وقوع یک رویارویی جدید با مردم فلسطین جلوگیری کند؛ مردمی که اسطوره مترسکی را - که در طول شش روز در سال ۱۹۶۷ میلادی نفس اعراب را گرفت- در هم کوبیدند.
اندراوس در ادامه مطلب خود در روزنامه رای الیوم خاطرنشان کرد که »آویگدور لیبرمن» وزیر دارایی کنونی رژیم صهیونیستی اخیراً اعلام کرد که این رژیم در جنگ های خود از سال ۱۹۶۷ میلادی تاکنون هیچ گونه پیروزی کسب نکرده است.
به نوشته اندراوس، "این سؤال هنوز مطرح است که آیا شرق شناس اسرائیلی پس از شکست در چالش خود، هنوز متقاعد نشده است که باید شغل تبلیغاتی خود را تغییر دهد و نه اسمش را، و به جای اینکه تحلیلگر سیاسی باشد، دُهُل زن بازار سازشکاران شود.