به گزارش همشهری آنلاین، سید محمد آقامیری در برنامه تلویزیونی صبح بخیر ایران گفت: بیماری تب کریمه کنگو همه ساله در فصل بهار و تابستان همزمان با فعالیت کنهها به اوج می رسد. توصیه میشود گوشت تازهای که در مراکز خارج از کشتارگاه کشتار میشود حتما تا ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود. همچنین افراد از مصرف جگر و گوشت خام یا آبدار پرهیز کنند.
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور داریم و بیشتر مبتلایان مربوط به جنوب شرق کشور هستند.