به گزارش همشهری آنلاین، شهردار منطقه ٣ دراینباره گفت: «چندی پیش طرح تولید کود کمپوست به روش بیوراکتور هوازی به صورت پاپلوت در منطقه ۱۹ و میدان مرکزی میوه و تره بار تهران اجرا شد و با توجه به نتایج بهدست آمده، مقرر شد تا منطقه ۳ نیز این طرح را به مرحله اجرا درآورد.»
«حمید جوانی» افزود: «هدف از این طرح جمع آوری پسماندهای تر از میادین میوه و تره بار منطقه و تبدیل آن به کود کمپوست آلی است.»
او ادامه داد: «از اهداف اجرای این طرح میتوان به کاهش هزینههای حمل و نقل، عدم تولید شیرابه، تفکیک پسماند تر میادین میوه و تره بار از پسماند خانگی، عدم دفن پسماند تر و تولید کود کمپوست باکیفیت به روش بیوراکتور هوازی و اشتغالزایی و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری تهران اشاره کرد.»