در طول سال‌ها، این ماموریت برای تعدادی از دانشمندان وجود داشته است که ردپایی از حیات بیگانه را در جهان بیابند.

به گزارش همشهری آنلاین، از ماهواره‌های عظیم که در کهکشان‌های دوردست در حال جستجو هستند تا ارسال پیام‌های رادیویی به کیهان، روش‌های زیادی به‌کار گرفته شده‌، اما همه بی‌فایده بوده‌اند.

با این حال، گروهی از دانشمندان سعی کرده‌اند وضعیت را تغییر دهند و تلاش کرده‌اند دریابند که چگونه بیگانگان می‌توانند ما را در جهان عظیم پیدا کنند.

تیمی از اخترشناسان ژاپنی، تایلندی، بریتانیایی و فرانسوی تعداد راه‌هایی که گونه‌های بیگانه می‌توانند حضور ما را تشخیص دهند، بررسی کردند و فرآیندی به نام «میکرولنزینگ» (ریزهمگرایی) را به کار گرفتند.

این مطالعه توضیح داد: «در تئوری، یک روش تشخیص دوربرد مانند میکرولنزینگ می‌تواند توسط تمدن‌های تکنولوژیک برای شناسایی زمین در مقیاس‌های فاصله کهکشانی استفاده شود.»

بیشتر بخوانید:

فرآیند میکرولنزینگ به منظور شناسایی سیارات یا ستارگان دور با مطالعه اجسام از طریق میکروسکوپ‌های قدرتمند مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مطالعه زمانی انجام می‌شود که ستاره به هر دلیلی به‌شدت می‌درخشد و جو در نهایت برای افرادی که این پدیده را مشاهده می‌کنند مانند یک عدسی عمل می‌کند.

بر اساس مطالعه‌ای که برای انتشار در ماهنامه انجمن نجوم سلطنتی پذیرفته شد، تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا نیز از فرآیند مشابهی استفاده می‌کند.

این مطالعه توضیح داد که هر تمدن بیگانه در صورت مطالعه کهکشان راه شیری قادر خواهد بود سیاره ما را شناسایی کند و بسته به موقعیت ستارگان، زمین در یک نقطه زمانی خاص به شدت می‌درخشد. با این حال، این سناریو با در نظر گرفتن سطح فناوری بیگانگان یکسان تصور می‌شود.

برچسب‌ها