به گزارش همشهری آنلاین، فرآیند اشتراک دانش از طریق کانالهای مختلف مانند کتابهای الکترونیک، سیدی و وبینار، به منزله انقلابی در روش مرسوم آموزش با گچ و تخته به دانشآموزان است. مدیرعامل موسسه خیریه دارالاکرام با بیان مطلب ادامه میدهد: «برخلافِ آموزشِ سنتی، آموزشِ الکترونیک دریافت اطلاعات را سادهتر، پربارتر و مثمرتر کرده است و معلمان نیز تدریس از طریق فنآوری مدرن را ترجیح میدهند. امروزه مفهوم سواد دیگر فقط به توان خواندن و نوشتن اطلاق نمیشود و تواناییِ یادگیری و بازتولید دانش ضرورتِ امروز جامعه است.»
به گفته دکتر «مصطفی میراحمدیزاده»، پشتیبانی آموزشِی حدود ۸ هزار کودک و نوجوان بااستعداد فاقد سرپرست موثر با هدف پاسخگویی به نیازهای بهروز این دانشآموزان و رفع موانع تحصیلی آنها، در تعامل و رایزنی با جمعی از ایرانیان نیکوکار خارج از کشور، به اجرای طرح اهدای ۵۲۶ تبلت، ۹۷ لپتاپ و ۱۴ رایانه به ارزش حدود ۳۰ میلیارد ریال، به این عزیزان منجر شد.
مدیرعامل موسسه خیریه دارالاکرام در پایان با تاکید بر حمایت این موسسه از دانشآموزان بیبضاعت سراسر کشور، میگوید: «این موسسه نیکوکاری فعال در حوزه آموزش با بیش از ۲۵ شعبه در ۹۵ شهر ایران، دانشآموزان بااستعداد در معرض خطر ترک تحصیل را فارغ از دین، مذهب و قومیت آنها از بستههای حمایتی پنجگانه بهرهمند میکند و مسیر آنها را برای تحصیل هموار میسازد.»