به گزارش همشهری آنلاین، سیدرضا غلامی با اشاره به ضرورت حفظ نکات در طبخ غذای گرم یادآور شد: یکی از نکات مهم در سلامت غذای گرم، رعایت بهداشت فردی کسانی است که در تهیه، طبخ و توزیع نذور درگیر هستند. از سوی دیگر، رعایت بهداشت محیط طبخ و توزیع غذا نیز اهمیت زیادی دارد.
وی افزود: با توجه به گرمای هوا، توصیه میشود غذای گرم بسته بندی، بیش از دو ساعت در فضای بیرون، نگهداری نشود. عزاداران هم لازم است در سریعترین زمان، غذای نذری را میل کرده و یا سریعاً در یخچال نگهداری کنند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: ظروف یکبار مصرف برای اطعام و نذور هم باید مناسب و ترجیحاً ظروف یکبار مصرف گیاهی برای غذا و نوشیدنی گرم و ظروف پلاستیکی نازک برای غذا و نوشیدنیهای سرد مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: ظروف یکبار مصرف پلاستیکی، تجزبه پذیر نبوده و تخریب پذیر هستند و ممکن است مشکلاتی را برای محیط زیست و انسانها ایجاد کنند.