به گزارش همشهری آنلاین، سرپرست شهرداری منطقه۱۹ با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان در مبادله خشکاله گفت: «طرح تولید خشکاله و آموزش مراحل آن به شهروندان میتواند عادتهای نادرست مربوط به بازیافت را تغییر دهد، در حال حاضر این خشکالهها از پسماند میوه، سبزیجات، تفاله چای و... تهیه میشود و برای تأمین خوراک دام و طیور در غرفهها جمعآوری و به دامداری تحویل داده میشود.»
«علیرضا جعفری» با بیان اینکه غرفه آموزشی خشکاله با هدف آشنایی هرچه بیشتر شهروندان با مدیریت پسماندهای تر و کاهش میزان شیرابه پسماندهای تر که سبب معضلات محیطزیستی بسیاری میشود برپا شده است، گفت: «پس از قرار گرفتن خشکالهها در فضای مناسب، خشک شدن و تخلیه در ظرف یا کیسه مناسب، قابل ارائه به غرفههای بازیافت بوده که این کار علاوه بر جلوگیری از ایجاد بوی بد در محل نگهداری پسماند، سبب کاهش حجم و وزن زباله میشود.»
به گفته جعفری، تهیه خشکاله و مهارت آموزی در این حوزه، جلوگیری از ورود پسماند تر به چرخه مدیریت پسماند پیشگیری از آسیبهای زیستمحیطی ناشی از تولید و دفع پسماند شامل شیرابه و گاز متان، جلوگیری از تولید گازهای گلخانهای و بوی نامطبوع از مزایای اجرای این طرح هستند.