به گزارش همشهری آنلاین، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در سی و ششمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با اشاره به قانون رتبهبندی معلمان گفت: من اگر جای رئیس جمهور بودم، لایحه رتبه بندی را پس میگرفتم. در ابتدای دولت پولی نبود اما آقای رئیس جمهور لایحه را پس نگرفتند و برای آن اعتبار پایدار گذاشتند.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه صحبتش با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی ۸ استان کشور پایینتر از سرانه میانگین کشوری است، گفت: در حال حاضر بسیاری از مدارس دوشیفته هستند. چیزی حدود ۸ هزار مدرسه کانکسی و سنگ دستچین در ابتدای دولت داشتیم و ۱۳ هزار مدرسه ما چشمههای بهداشتی نداشتند. جذب معلمی سالهاست به روشهای گوناگون انجام میشود اما حدود بیش از ۶۰ درصد این افرادی که جذب آموزش و پرورش شدند، در رشتههایی فارغ التحصیل شدند که با موضوعاتی که تدریس میکنند همخوانی ندارد و جنسیت آنها بیشتر از بانوان هستند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در این اندیشه بودیم که ۵۰ درصد مراکز آموزشی را به ۵۰ هنرستانها اختصاص دهیم که تاکنون تنها ۳۶ درصد محقق شده است. مدارس استعدادهای درخشان به دلیل دخالتهای ناصواب دچار افت شده بودند که خوشبختانه در حال بهبود است. چیزی به اسم بیمه فرهنگیان نداشتیم. بانک سرمایه حدود هزار میلیارد تومان یعنی نصف بودجه آموزش و پرورش بدهکار است سرایدار و نیروی نگهبان نداریم. ما نظام آموزشی را با چنین شرایطی آغاز کردیم.
نوری با اشاره به قانون رتبه بندی معلمان گفت: من اگر جای رئیس جمهور بودم لایحه رتبه بندی را پس میگرفتم. در ابتدای دولت پولی نبود اما آقای رئیس جمهور لایحه را پس نگرفتند و برای آن اعتبار پایدار گذاشتند.
بیشتر بخوانید؛
-
جدول رتبه بندی معلمان ؛ رتبهبندی چگونه انجام میشود؟
-
صدور کارنامه احراز شایستگی برای معلمان | معلمان چگونه فوقالعاده رتبهبندی دریافت کنند؟
-
اظهارات مهم رئیسی درباره رتبه بندی معلمان | اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند
وی با بیان اینکه پیش از این در دولت به دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک مدرسه کوچک نگاه میشد؛ گفت: امروز به دانشگاه فرهنگیان توجه ویژه ای شده است. برای تربیت هر یک از ۶ ساحت تربیتی، آموزشهای مهارتی در دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شده است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: ۴۶۰ هزار نفر از مهرآفرینان که قرار بود به استخدام رسمی آموزش و پرورش در بیایند، به دلیل نداشتن کد استخدامی نتوانستند وارد مجموعه آموزش و پرورش شوند. امسال هم برای اولین بار اساتید دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی به صورت یکسان با اساتید دیگر دانشگاههای کشور از حقوق و مزایا برخوردار خواهند شد.