به گزارش همشهری آنلاین، داود قربانیان مدیرعامل شرکت شهروند در این باره توضیح داد: ساختار گوشت متشکل از پروتئین و چربی است و سلولهای اکتین و میوزین در اثر چرخ کردن، ساختار سلولی آنها دچار گسست میشود به دلیل اینکه این ساختار سلولی شکسته میشود محتوی ساختار سلولی به راحتی با آب شسته میشود و این رنگدانههای میوگلوبین که داخل گوشت وجود دارد و خونآبهای که در داخل خون است به دلیل شستشو از بین میرود.
مدیر عامل شرکت شهروند افزود: سازمان دامپزشکی و سازمان تعزیرات حکومتی گشتهای مشترک، به فروشگاه آزادگان مراجعه کردند همانجا در حضور مدیران فروشگاه و سازمان تعزیرات، گوشت تازه چرخ شد و در معرض جریان آب قرار گرفت و این موضوع تایید و این ابهام رفع شد بنایرین هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد و این یک امر کاملا طبیعی است.