به گزارش همشهری آنلاین ، با توجه به اینکه طبق عرف این گونه انتخابات ، فرد دارای بیشترین رای ریاست هیات مدیره را برعهده می گیرد ، پیش بینی می شود که داود گنجهای به ریاست هیات مدیره برگزیده شود ، اما گنجه ای در چند دوره اخیر هم به رغم آوردن رای اول از پذیرش این سمت سرباز زد .
ازسوی دیگر انتخاب مدیرعامل خانه موسیقی نیزاز جمله چالشهای جدی هیات مدیره دور تازه است . چالشی که در دروه های گذشته نیز خانه موسیقی با آن دست به گریبان بود و انتخاب مدیر عامل به معضلی برای این نهاد صنفی مدنی تبدیل شده بود .
در دور گذشته، پس از درگذشت استاد فریدون ناصری ، اختلاف نظر بر سر نفر بعدی سبب شد که خانه موسیقی چند ماهی را بدون مدیر عامل بماند تااینکه در نهایت ترکیب هیات مدیره با اکثریت نسبی ، رای به مدیرعاملی کامبیز روشن روان داد که خود دو ماه مانده به برگزاری انتخابات خانه موسیقی ، به دلیل برخی اختلاف نظرها از این سمت عملا کناره گرفت و اداره خانه را به داود گنجه ای سپرد . همراه روشن روان ،فاضل جمشیدی نیز از معاونت اجرایی کنار گذاشته شد .
روشن روان در نشست مجمع عمومی خانه نیز از توضیح دلایل کناره گیری و نامزد نشدنش برای هیات مدیره سخنی نگفت. تنها حمید رضا نوربخش، بازرس قبلی و عضو کنونی هیات مدیره، در پاسخ به پرسش یکی از اعضای مجمع عمومی گفت که بهتر است این مباحث در نشستی جداگانه مطرح شود .
برابر اساسنامه هیات مدیره خانه موسیقی میتواند یک نفر از درون هیات مدیره و یا یک تن از خارج این ترکیب را به عنوان مدیر عامل تعیین کند. در 7 سالی که از عمر خانه موسیقی گذشته است ، به ترتیب حسین علیزاده، محمد سعید شریفیان ، فریدون ناصری و کامبیز روشن روان مدیرعاملی خانه موسیقی را عهده دار بوده اند .
در چهارمین دوره انتخابات هیات مدیره خانه موسیقی داوود گنجه ای ، محمدعلی کیانی نژاد، داریوش پیرنیاکان، هوشنگ ظریف، محمد سریر ، حمید رضا نوربخش و رامین جزایری به عنوان اعضای هیات مدیره خانه موسیقی انتخاب شدند.