رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به ترافیک سنگین در محور منتهی به یکی از مرزهای کشور گفت: زائران به دیگر مرزها مراجعه کنند تا از بار ترافیکی جاده‌ها کاسته شود و سریع‌تر به مرز برسند.

به گزارش همشهری آنلاین، سردار سیدکمال هادیانفر اظهار کرد: ترافیک در جاده منتهی به مهران بسیار سنگین است و حرکت خودروها در محور ایلام _ مهران به کندی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: زائران به دیگر مرزها مراجعه کنند تا از بار ترافیکی جاده‌ها کاسته شود و سریعتر به مرز برسند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: ترافیک سنگین در محور ایلام به مهران موجب شده زمان رسیدن به پایانه مرزی چند برابر روزهای عادی باشد.

تجهیز آمبولانس‌ها به دوربین در فاز تحقیقاتی/ لزوم حساسیت به صدای خودروهای امدادی

سردار هادیانفر همچنین درباره دو پروژه «کوچه نجات» و «تجهیز آمبولانس‌های پایتخت به دوربین» اظهار کرد:‌ پلیس پروژه ای را تحت عنوان «کوچه نجات» یا «کوچه حیات» دنبال می‌کند که در واقع پروژه مناسبی است و اگر اتفاق بیفتد نتیجه خوبی در تسریع زمان رسیدن خودروهای امدادی به درمانگاه‌ها، محل وقوع حوادث و خدمت رسانی به شهروندان دارد. 

وی اظهار کرد: در وهله اول مردم باید در این خصوص توجه لازم را داشته باشند. آمبولانسی که در طول مسیر مصدوم یا بیماری را جا به جا می‌کند، ثانیه و لحظه برایش اهمیت بسیاری دارد و این زمان برای تیم‌های امدادی وقت طلایی محسوب می‌شود؛ مردم هم لطف می‌کنند هم بر اساس وظیفه و هم آنچه که در آیین نامه بر آن تاکید شده راه را برای خودروهای امدادی باز می‌کنند تا به راحتی عبور کنند اما گاهی هم رانندگان بی مبالاتی و بی توجهی می‌کنند و شاهد هستیم که به خودروهای امدادی راه نمی‌دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: باید فرهنگ سازی مناسبی در این حوزه انجام شود و مردم ما به این باور برسند؛ چرا که در آیین نامه هم به این موضوع تاکید شده و افرادی که گواهینامه می‌گیرند به این قوانین آشنا هستند. 

هادیانفر اظهار کرد: در برخی موارد نیز زمانی که راه برای آمبولانس‌ها یا سایر خودروهای امدادی باز می‌شود خودروها از فرصت خط شکنی آمبولانس استفاده کرده و به دنبال آن حرکت می‌کنند. این اقدام درستی نیست و موجب تصادف می‌شود و گره‌های ترافیکی و بی نظمی نیز ایجاد می‌کند. 

وی با بیان اینکه پروژه نصب دوربین پشت خودروهای آمبولانس در فاز تحقیقاتی است تا اجرایی شود، گفت:‌ معتقد هستم گذشته از اعمال قانون، جریمه و موضوعات سلبی، فرهنگ سازی و آموزش مردم باید به صورت جدی پیگیری شود. مردم ما فهیم و دانا هستند. مشخص نیست که فردا ما یا عزیزمان در آمبولانس نباشیم. بنابراین همه مردم باید به صدای آمبولانس و سایر خودروهای امدادی حساس باشند. به نظر من فرهنگ‌سازی در این زمینه و رسانه نقش جدی در این رابطه دارند و باید به صورت مستمر فرهنگ سازی کنیم تا این در ذهن مردم تثبیت شود. 

منبع: ایسنا

برچسب‌ها