به گزارش همشهری آنلاین، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در جریان بازدید از مراکز درمانی شهرهای نجف و کربلا گفت: خدمات خوبی در حال ارائه شدن است ما در بیمارستان امام علی (ع) شهر نجف آمادگی خدمت رسانی داریم. در بیمارستانهای عراق نیز متخصصان حضور خواهند داشت تعدادی کلینیک و پلی کلینیک توسط مرکز پزشکی حج جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در جوار مطهر امام علی (ع) فعالیت میکنند همچنین علاوه بر آن در جاهایی که تجمع نیروی انسانی وجود دارد نیز کلینیکها را در سه سطح مستقر کرده ایم که فعالیت خود را در مدت ۲۴ ساعت آینده گسترش دهند.
وی افزود: اضافه بر آن ۵۰ موکب مردمی خدمات سلامت میدهند و بخشی از دارو و تجهیزات آنها توسط جمعیت هلال احمر تهیه و تحویل شده است. همکاری بین ما و حشد شعبی و هلال احمر عراق و وزارت بهداشت وجود دارد و مجدد نیز جلساتی خواهیم داشت تا این هم افزایی ایجاد شود.
وی گفت: در مسیر مرزها تا نجف پایگاه امداد و بیمارستان سیار مستقر کردیم به خصوص نقطه صفر مرزی خاک عراق چون خیلی مهم بود و آسیب شناسی سال قبل نشان میداد اینجا به یک پایگاه امدادی و سلامت نیاز دارد از شلمچه به نجف نیز همین طور. از نجف تا کربلا تقریباً هر صد عمود یک مرکز درمانی در سطوح مختلف خدمت ارائه میدهد همچنین در بین مسیر دو بیمارستان ثابت و سیار را در نظر گرفتیم تا به بیماران احتمالی کسانی که مبتلا به گرمازدگی شده باشند، یا دچار بیماریهای عفونی میشوند یا برای قرنطینه ناشی از کرونا خدمت دهند.
کولیوند گفت: در شهر نجف درمانگاه تخصصی برای گرمازدگی در نظر گرفته شده است جمعیت هلال احمر بهترین تجربه و دانش را برای مبتلایان به گرمازدگی دارد چون در حج خدمت رسانی میکند. چند موکب در مسیر نجف تا کربلا در حال راه اندازی هستند تا موکبی راه اندازی نشده باشد هیچ عمودی را ترک نمیکنم.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: ۹۰ درصد همکاران ما زمینی وارد خاک عراق میشوند چون هواپیما مهیا نبود. البته سخت هست ولی تحمل میکنند چون عاشق خدمت رسانی هستند. همچنین دو بیمارستان الحسین و ابوالمهدی مهندس در اختیار ماست. وضعیت درمانگاه نجف را بررسی کردم تا امروز ۸۵۰ مراجعه کننده داشتند که خدمت رسانی شد. همچنین در مرزهای شمال غربی که تازه راه اندازی شده؛ خودروهای امدادی مستقر هستند تا بین مسیر اگر ایرانیها نیاز به خدمت داشته باشند، انجام وظیفه کنند.
کولیوند گفت: دوستان در مدیریت بیمارهای واگیردار با هماهنگی وزارت بهداشت عراق کارت شناسایی مشترک دارند که همه موکب ها را نظارت میکنند تا از ابتلاء به بیمارها به خصوص، بیماریهای تنفسی و اسکلتی جلوگیری شود. توصیه میشود که در زمانی که هوا خنک هست راهپیمایی کنند و وقتی خستگی برطرف شد ادامه دهند. خودروهای نجات ما در بین راه نجف تا کربلا و مرزها تا اینجا حضور دارند و خدمت رسانی میکنند تا در ۲۴ ساعت آینده نواقصی که هست برطرف شود.
نظر شما