یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، امروز پس از بازدید از مرکز مانیتورینگ شبکهی دانشآموزی شاد در ساختمان اپراتور همراه اول، به این شبکه که یکی از بسترهای فعال آموزش مجازی است، اشاره کرد و گفت: «شاد نباید تعطیل شود. بچههای ما باید در این زیست بوم هم حضور داشته باشند. باید فرزندانمان را متناسب با زمان تربیت کنیم. بچهها با این فضا زودتر سازگاری پیدا میکنند و میتوانند آموزشهای مکمل را از آنجا دریافت کنند.»
او اضافه کرد: «شبکهای که بتواند روزانه ۱۱ میلیون نفر را پذیرا باشد، شبکهای گسترده و قدرتمند است و این آمار بالایی است و گاهی پهنای باند بالاتری نسبت به پیامرسانهای معروف دنیا را به خود اختصاص میداد.» نوری به ضعفهای این اپلیکیشن هم اشاره کرد و گفت: «شاد، نقایصی داشت که به مدیر فنی شاد منتقل کردیم و به تدریج برطرف شدند که یکی از آنها ایجاد کلاس مجازی بود که به قابلیتهای شاد افزوده شد.»
وزیر آموزش و پرورش افزود: «محتواهای دانش آموزی را باید معلمان و دانش آموزان بسازند و در دنیا هم همین گونه است، اما در این خصوص، محتواهایی آماده شده که همکاران در سازمان پژوهش فعال هستند و به تدریج در شبکهی شاد بارگذاری خواهد شد.»
او دربارهی هزینه استفاده از اینترنت در شبکهی شاد هم گفت: «طبق تفاهم نامهای که با وزارت ارتباطات داشتیم قرار است اینترنت شاد تا پایان برنامهی ششم توسعه، یعنی تا پایان سال ۱۴۰۱ رایگان باشد...»
به گزارش روابط عمومی شبکهی دانشآموزی شاد، تاکنون، پیام رسان شاد، بیش از ۲۶ میلیون بار نصب شده و بیش از ۶۰ میلیارد پیام و ۱۸ میلیون فایل آموزشی، از طریق این شبکه، جابجا شده است. همچنین تعداد کاربران فعال روزانهی شبکه شاد ۱۱ میلیون نفر، کاربران فعال هفتگی ۱۳ میلیون نفر و تعداد کاربران فعال ماهانه شبکهی شاد، بیش از ۱۸ میلیون نفر است.