همشهری آنلاین: پیشنهاد ما سالاد دریایی است که در آن از همه جور رونده اقیانوس و دریا استفاده میشود.
سالاد دریایی
میگوی درشت را با چاقو باز کنید. ماهی سرخو و اوزون برون را نیز فیله کنید و به قطعات مستطیل شکل باریک برش بزنید. ماهی کالاماری را هم به شکل حلقههای باریک ببرید. برای از بین رفتن بوی زهم و مزهدار کردن این پروتئینهای دریایی آنها را در مخلوط روغن زیتون، پوست لیمو و آبلیمو به مدت نیم تا یک ساعت بخوابانید. تا مواد ما آماده شوند، بروید سراغ تهیه سس مخصوص این سالاد.
پس از درست کردن سس، پروتئینهای مزهدار را به خوبی تفت بدهید. مقدار کمی نمک و اگر دوست داشتید میتوانید مقداری سیر ریز شده هم به آن اضافه کنید. اکنون زمان لذت نقاشی است. تا میتوانید در چیدمان ذوق و سلیقه به خرج دهید. هرچند این اثر هنری مدت زمان کمی در خدمتتان است!
کاهوها را برش دهید و سس مخصوص را رویشان بریزید. تکههای گوجه فرنگی، مقداری پوست لیموی رنده شده و کیپرز (مریم گلی) با مزه ترش و شورش کامل کننده طعم این سالاد رویایی دریایی هستند.
مواد لازم
۳ عدد شاه میگو
ماهی سرخو
۱۰۰ گرم ماهی اوزون برون
۵۰ گرم ماهی کالاماری
۱۰۰ گرم کاهو فرنگی
یک عدد گوجه فرنگی متوسط
۱۰ عدد زیتون سیاه
۱۰ شاخه پیازچه
تعدادی کیپرز (مریم گلی)
کمی روغن زیتون
به مقدار لازم آبلیمو
چند رشته پوست لیمو
سُـس سبز
تمام مواد را داخل مخلوطکن بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید. مزه این سس را میتوانید با توجه به ذائقهتان با استفاده از سرکه سیب و آبلیمو تنظیم کنید.
مواد لازم سس:
۵۰ گرم روغن زیتون
۵۰ گرم سبزیجات معطر
یک ق س سرکه سیب
مقداری نمک و فلفل
یک ق س آبلیمو
از کجا بخریم؟
ماهی کالاماری را میتوانید از بازار بهجتآباد در خیابان کریمخان خیابان آبان بخرید.