به گزارش همشهری آنلاین، لهستانیها این غذا را با سالاد کاهو و لبوی پخته رنده شده میخورند.
۱. تابهای آماده کنید و کره را در آن بریزید و روی اجاقگاز ذوب کنید. سپس تکههای قارچ را به مدت پنج دقیقه در آن تفت دهید و بعد آن را کناری بگذارید تا خنک شود.
نکته: قارچ را در تابهای بدون در و با حرارت متوسط سرخ کنید تا آب نیندازد.
۲. کاسه بزرگی آماده کنید و قارچ سرخ شده، خمیر داخل نان باگت، گوشت مرغ چرخکرده، زردههای تخممرغ و جوز هندی را در آن بریزید و بعد از اینکه خوب با هم مخلوط کردید، با نمک و فلفل مزهدار کنید.
۳. در کاسه دیگری سفیدههای تخممرغ را با همزن بزنید تا سفت شود. سپس نیمی از آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد باقیمانده را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
۴. مایه کتلت آماده شده را به ۱۲ گلوله هفت و نیم سانتیمتری تبدیل کنید. سپس با کمک کف دو دست گلولهها را به شکل سوسیسی درآورید. آرد گندم را در کاسهای بریزید و هر یک از سوسیسهای گوشتی را در آن بغلتانید و برای سرخ کردن در ظرف دیگری آماده بگذارید.
۵. تابه بزرگی آماده کنید و روغن مخصوص سرخ کردنی را در آن بریزید و روی اجاقگاز بگذارید تا داغ شود. سپس شروع به سرخ کردن کنید؛ به طوری که همه قسمتهای آن قهوهای متمایل به طلایی شود.
مواد لازم برای ۱۲ عدد:
یک ق س کره
۱۰۰ گرم قارچ (ریز خرد شود)
یک پیمانه خمیر تازه داخل نان باگت
۳۵۰ گرم گوشت سینه مرغ (چرخ شود)
۲ عدد تخممرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
۴ /۱ ق چ جوز هندی رنده شده
۲ ق س آرد سفید گندم
۳ ق س روغن مایع مخصوص سرخ کردنی
نمک و فلفل به مقدار لازم
یه جور دیگه
به جای آرد گندم از آرد سوخاری هم میتوانید استفاده کنید.
فوتوفن
قارچ را طوری سرخ کنید که زیاد آب نیندازد یالااقل بگذارید آب آن در اثر حرارت بخار شود زیرا اضافه کردن آب قارچ به مواد باعث وارفتن کتلت میشود.