همشهری آنلاین: سوپ گوجه فرنگی طرفداران زیادی دارد. شما هم به آنها بپیوندید.
۱. پوست گوجه فرنگیها را کنده و آنها را رنده کنید. برای اینکه این کار را راحتتر انجام دهید، ابتدا گوجه فرنگیها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس به آب سرد انتقال دهید به این صورت گوجهها به راحتی پوست کنده میشوند.
۲. روغن را در قابلمهای بزرگ بریزید و پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگیها را اضافه کنید. قرصهای عصاره سبزیجات را در سه چهارم پیمانه آب جوش حل کرده و به این مخلوط بیفزایید. رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل سیاه و قرمز را هم در قابلمه بریزید.
۳. شعله اجاق گاز را زیادتر کرده و صبر کنید تا مواد به جوش آید. حالا در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا گوجهفرنگیها نرم شوند.
۴. آرد ذرت را با ۲ قاشق سوپخوری آب سرد در کاسه کوچکی بریزید و حسابی هم بزنید تا آرد در آب سرد حل شود. خمیر آردی را در مخلوط گوجه بریزید. لوبیای کنسروی را از صافی عبور داده و به مواد بیفزایید. حالا ۱۰ دقیقه دیگر قابلمه حاوی مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا را حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد.
۵. بعد از اینکه مخلوط جاافتاد، در مراحل پایانی، گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه همراه با نان سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
یک کیلو گرم گوجهفرنگی
۲ ق. س روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت (ریز خرد شود)
۲ حبه سیر
۲ عدد قرص عصاره سبزیجات
یک ق. س سرپر ربگوجه فرنگی
یک ق. چ فلفل قرمز
یک ق. س آرد ذرت
۴۵۰ گرم کنسرو لوبیا چیتی
۲ ق. س گشنیز تازه خرد شده
گوجهفرنگی
رنگ قرمز گوجهفرنگی به دلیل وجود آنتیاکسیدان لیکوپن است.
آنتیاکسیدانها همان عوامل از بین برنده رادیکالهای آزاد، عوامل ایجاد انواع سرطانها و آسیب به سلولها هستند. گوجهفرنگی سرشار از ویتامین C وکمی ویتامین B است. هر صد گرم گوجهفرنگی ۱۵ کالری انرژی دارد.