تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹

معمولا وقتی صحبت از کیک شکلاتی به میان می‌آید همه انتظار کیکی قهوه‌ای‌رنگ دارند ولی با توجه به اینکه شکلات سفید هم در بازار وجود دارد این کیک شکلاتی مانند کیک‌های ساده کرم‌رنگ است.

 همشهری آنلاین: با این کیک شکلاتی اما با رنگ روشن، خانواده را سوپرایز کنید.

۱. قالب کیک مستطیل شکلی آماده کرده و کف و دیواره‌های آن را بعد از چرب کردن با کاغذ شیرینی‌پزی بپوشانید.

۲. کره و شکلات را در ظرف گود پیرکس بریزید و به روش بن ماری ذوب کنید. به این ترتیب که در کاسه فلزی متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید حالا ظرف حاوی کره و شکلات را روی دهانه کاسه آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید کره و شکلات در اثر حرارت بخار آب ذوب شوند. البته با قاشق چوبی، مدام مواد را هم بزنید.

بعد از اینکه مایه‌ای شفاف و یکنواخت به دست آمد آن را کناری بگذارید تا سرد شود.

۳. بعد از اینکه مخلوط کره و شکلات از حرارت افتاد، تخم‌مرغ‌ها و پودر قند را اضافه کرده و با همزن خوب بزنید.

نکته: مراقب باشید مخلوط کره و شکلات آن‌قدر گرم نباشد که به محض ریختن تخم‌مرغ‌ها سفیده‌شان ببندد.  

۴. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار از الک رد کنید. سپس برگه‌های زردآلو را با چاقو یا قیچی آشپزخانه ریز خرد کرده و به همراه مخلوط آرد به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵. حالا مایه کیک را در قالب بریزید و مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره چهار بپزید.

مواد لازم برای ۱۲ تکه:

۱۲۵ گرم کره
مقداری کره 
(برای چرب کردن)
۱۷۵ گرم شکلات
 تخته‌ای سفید
۴ عدد تخم مرغ
۱۳۰ گرم پودر قند
۲۰۰ گرم آرد گندم
یک ق چ بیکینگ پودر
نوک ق چ نمک
۱۰۰ گرم برگه 
زردآلوی خشک

فوت‌وفن

پس از گذشت این مدت ممکن است احساس کنید مغز کیک خوب سفت نشده است ولی نگران نباشید. کیک را کنار بگذارید تا سرد شود سپس روی سینی برگردانید و با چاقوی اره‌ای قطعه قطعه کنید.

یه‌جور دیگه

اگر شکلات سفید دوست ندارید می‌توانید آن را با شکلات شیری یا حتی شکلات تلخ جایگزین کنید. بقیه مراحل هم یکسان است.

منبع: همشهری آنلاین