همشهری آنلاین: شما میتوانید در مدت زمان حدود یکساعت بیسکوئیتی را درست کنید و با چای به صورت عصرانه میل کنید.
۱. سینی فر را آماده کرده و کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی بپوشانید. آرد را دو دفعه از الک رد کنید تا صاف و نرم شود.
۲. کره و پودرقند را در کاسهای بریزید و با همزن آنقدر هم بزنید که مایهای سبک حاصل شود. تخممرغ و شیر را هم به این مواد اضافه کنید و با همزن بزنید. آرد الکشده را همراه با پودر کاکائو به بقیه مواد اضافه کنید و با قاشق بزرگ هم بزنید تا خمیری نرم بهدست آید.
نکته: برای آنکه خمیر صاف و یکدست شود، با دست خمیر را ورز دهید.
۳. روی سطح پیشخوان کابینت یا یک سینی بزرگ مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید؛ به صورتی که قطر خمیر به نیمسانتیمتر برسد. سپس قالب شیرینی دایرهای شکلی به قطر ۵ سانتیمتر تهیه کنید و خمیر را با آن قالب بزنید. خمیرهای قالبزده شده را روی کاغذ شیرینیپزی با فاصله از هم بچینید. سینی را در فر اجاقگاز که از پیش با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) یا شماره ۴ گرم کرده بودید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که رنگ بیسکوئیت طلایی شود حرارت دهید.
۴. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و گوشهای بگذارید تا سرد شود؛ سپس اقدام به جدا کردن بیسکوئیتها از کاغذ کنید.
۵. حالا نوبت درست کردن مایه روی بیسکوئیت است. برای این منظور پودرقند را در کاسه کوچکی بریزید و آب پرتقال را به اندازهای به آن اضافه کنید که وقتی پشت قاشق را با مخلوط پودرقند و آب پرتقال تماس میدهید لایهای نازک روی سطح پشت قاشق ایجاد شود. این غلظت موردنیاز است.
۶ . وقتی مایه روی بیسکوئیت به غلظت موردنیاز رسید، روی هر کدام از بیسکوئیتها یک قاشق مرباخوری از مایه بریزید. مرحله پایانی، تزئین با شکلات ذوبشده است. برای این منظور دو راه دارید؛ یکی آنکه شکلات را به روش حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و در قیف بریزید و با نوک باریک قیف روی بیسکوئیتهای چیدهشده روی کاغذ شیرینی بریزید. راه دوم هم استفاده از شکلاتهای مایع آماده است.
مواد لازم برای ۳۰ عدد بیسکوئیت:
۸۵ گرم کره
۶ قس پودرقند
یک عدد تخممرغ
یک قس شیر
۲۵۰ گرم آرد گندم
۲ قس پودر کاکائو
مواد روی بیسکوئیت:
۱۸۰ گرم پودرقند
۳ قس آب پرتقال
کمی شکلات تختهای
تیره (برای تزئین)
از کجا بخریم؟
شکلات تختهای را میتوانید از فروشگاههای مواد و لوازم قنادی تهیه کنید.