همشهری آنلاین: خب اگه حاضری بریم سر مواد لازم برای مرغ با سس قارچ.
سلام دوست من! این دفعه یک غذا برات دارم که هم آسونه و هم خوشگل. جون میده برای کسانی که عاشق گوشت مرغن؛ اما همیشه دستور غذا کم میارن. پس بهات توصیه میکنم که این دستور رو یادداشت کن برای روزهایی که میخوای یک غذای شیک و متفاوت برای دوستات درست کنی. یادت باشه که این غذای خوشمزه اگر با یک سالاد خوب همراه بشه دیگه جای هیچ گله و شکایتی نمیذاره. طبق قراری که در اول آشناییمون با هم گذاشتیم برای هر غذا، سالاد مناسب اون رو هم میذارم. در مجله ماه پیش سالادی بود به شماره ۶۹ که در صفحه ۸۰ چاپ شده بود که متاسفانه نه اسمش چاپ شده بود و نه اسم من که این همه برای توجانفشانی کردم. اسمش سالاد رنگ و وارنگ بود برو ببینش؛ اون وقت به من حق میدی که همراه خوبی برای این غذاست.
شما اولین کاری که میکنی اینه که دو ور سینه مرغها رو نمک و فلفل بزنی و بذاریش کنار تا بهات بگم؛ یک ماهیتابه خوشگل بیار و همونطور که نصف کره رو ریختی توش، بذارش روی حرارت متوسط. بهاش فرصت بده تا آب بشه، بعد با آرامش کامل مرغها رو بذار در ماهیتابه و هر طرفش رو برای پنج دقیقه سرخ کن. حالا از توی ماهیتابه درشون بیار و بذار کنار تا دوباره نوبتشون بشه.
توی همون ماهیتابه بقیه کره رو بریز و روی همون درجه متوسط؛ وقتی که آب شد، قارچها رو که شستی و خرد کردی، بریز و همی بزنش و بعد از پنج دقیقه نمک و فلفل رو بهشون اضافه کن. حالا شما این قارچها رو هدایت کن کنار ماهیتابه. در قسمتی که خالیه سیر و پیازی که ریز و له کردی رو بریز و بعد از پنج دقیقه آرد رو به جمع دوستداشتنی پیاز و سیر اضافه کن. خوب مخلوطشون کن. تا این دوستان به تفاهم برسن، رب رو در آبمرغ حل کن و با عشق بریزشون روی دوستان منتظر در ماهیتابه. حالا یک هم اساسی بزنشون و حوصله کن تا سست غلیظ بشه. وقتی به این مرحله رسید مرغها رو بذار توی سس تا خوب با هم آشنا بشن.
یک بار هم پشت و روشون کن تا دو طرف مرغ از مجالست با سس لذت ببرن. خب غذات که حاضر شد زیرش رو خاموش کن، جعفری تازه رو بریز در سس و همش بزن واگه که میخواهی خیلی دیگه همه رو شرمنده هنرت کنی یک قاشق کره بریز در سست. این کار باعث میشه که سست براق بشه. به به عالیه همه چیز حاضره. وقتی که خواستی غذا تو سرو کنی، یک ورقه نون تست رو برشته کن و بذار توی یک ظرف زیبا بعد یک سینه مرغ بذار روش و خیلی با سلیقه سس خوشگل و خوشمزهات رو بریز روش و در کنار اونایی که دوست داری، با عشق نوش جان کن بعدم نتیجه رو برام ایمیل کن؛ lylaowfi@gmail.com یادت باشه که هدفت از پهن کردن هر سفره این باشه که یک عده دوست خوب و یکرنگ رو دور هم جمع کنی و با عشق و محبت، سفره خونهات رو رنگین کنی. پس، از هیچ بهانهای برای پهن کردن این مدل سفره نگذر. شاد باشی.
مواد لازم
آب مرغ دو فنجون
کره دو قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخون
دو تا خوبش
قارچ پنج، شش تا سالم و سفیدش
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
سیر نازنین دو حبه درشتش
پیاز یکی ریزش
جعفری تر و تازه خرد شده ۴/۱ فنجون
آرد سفید دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازهای که صلاح میدونی