همشهری آنلاین: اما اگر توسط آشپز حرفهای درست شود، به یادماندنی است؛ ولی این بار کمی متفاوت و با حضور هویج؛ که شاید به خاطر مزه شیرینش در غذاهای ایرانی حضور فعالی ندارد و این حیف است.
۱. پیاز و هویج را رنده کرده و به همراه گوشت مرغ چرخ کرده داخل غذا ساز ریخته کاملا میکس کنید تا تقریبا چسبندگی پیدا کند.
آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، دو قاشق زعفران آب شده، دارچین و تخممرغها را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شود و خودش را بگیرد. مواد را به اندازه یک پرتقال برداشته با دست شکل دهید و در ماهیتابه حاوی روغن سرخ کنید.
۲. برای تهیه سس در یک ظرف دیگر رب گوجهفرنگی را با مقداری روغن تفت داده، باقیمانده آب زعفران را هم به آن اضافه کنید و در انتها دو لیوان و نیم آب به آن اضافه کنید. چند جوش که زد، حرارت را کم کرده کوفتهها را داخل سس قراردهیدو بگذارید تا جا بیفتند.
مواد لازم
۳۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده
۵۰۰ گرم هویج
۲ عدد تخممرغ
۳۰۰ گرم آرد نخودچی
۴ ق غ زعفران آب شده
نمک، فلفل سیاه، دارچین به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
۲ ق غ رب گوجهفرنگی
یک عدد پیاز نسبتا درشت
۲ /۱ دو لیوان آب
یک ق غ ترخون خشک
۲ ق غ پیاز سرخ شده