همشهری آنلاین، یادتان باشد که بچههای عاشق پاستا هستند و با این پاستا میتوان اشتهای آنها را تحریک کرد.
۱. پاستای رشتهای یا همان ماکارونی را مدت هشت دقیقه در آب در حال جوش بجوشانید. البته پیش از آن باید به آب در حال جوش یک قاشق نمک و یک قاشق روغن هم اضافه کنید. بعد از هشت تا ده دقیقه ماکارونی را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بگیرید تا خنک شده و به هم نچسبد. گوشت را هم به صورت خلالی خرد کنید.
۲. فلفل دلمهای رنگی، پیاز و قارچ را هم خرد کرده و در ظرف جداگانه کنار بگذارید. حبههای سیر را هم رنده کنید. روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید. حالا به ترتیب پیاز، گوشت، حبههای سیر رنده شده، فلفل دلمهای و قارچ را داخل روغن تفت دهید.
۳. سویا سس و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و همراه با ماکارونی آبکش شده به بقیه مواد داخل ماهیتابه بیفزایید و مدت یک دقیقه تفت دهید. حالا پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و کنار آن را با سبزیجات مختلف تزئین کنید. این پاستا با ریحان تازه و پنیر پارمسان طعم بینظیری دارد.
مواد لازم
۲۵۰ گرم پاستای رشتهای
(اسپاگتی)
۷۰ گرم گوشت فیله گوساله
۵۰ گرم فلفل دلمهای رنگی
۲ حبه متوسط سیر
۲ ق س روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک
یک ق س نمک
یک ق س سویا سس
یک ق چ پودر زنجبیل
۱۰ عدد قارچ
یک ق س روغن مایع