همشهری آنلاین: فیله ماهی با روکش تخمه آفتابگردان هم سرشار از امگا ۳ و هم ویتامین A است.
مواد لازم برای ۴ نفر
۳ عدد فیله ماهی شیر یا سالمون
۱۵۰ گرم آرد
۲ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان
به مقدار لازم نمک و فلفل
۲ ق س آب لیموترش
یک ق م گرد لیمو
۲ ق س روغن زیتون
۱. فیلههای ماهی را با نمک و فلفل و آب لیموترش و گرد لیمو مزهدار کنید. آرد، تخممرغ زده شده و مغز آفتابگردان را در ظرف جداگانه ریخته و هر کدام از فیلهها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در پایان در مغز تخمه آفتابگردان بغلتانید.
۲. شنیتسلها را داخل ظرف لبهداری که به روغن زیتون آغشته شده است، بچینید. برای پخت از سیستم «combi» یعنی همان ترکیب مایکرو فروگریل استفاده کرده و ظرف حاوی فیلهها را بدون در روی سهپایه فلزی به مدت شش تا هشت دقیقه حرارت دهید تا ماهیها سرخ شوند.
سُـس آلو
آلوها را در آب خیس کنید. در این فاصله روغن زیتون و شکر قهوهای را با هم مخلوط کرده و در دستگاه مایکروفر با حداکثر قدرت مدت سه دقیقه بدون درپوش حرارت دهید تا شکر حالت کاراملی پیدا کند. سپس آلوها و سرکه بالزامیک را همراه با پودر ارگانو و پودر سیر به مخلوط روغن اضافه کنید این مخلوط را با قدرت ۶۰ درصد با سیستم مایکروفر و بدون درپوش مدت دو دقیقه حرارت بدهید. البته نمک و فلفل مورد نیاز را هم اضافه کنید. این سس را با فیله ماهی سرو کنید.
مواد لازم
۱۵۰ گرم آلوی برقونی
۲ /۱ ق چ پودر سیر
۲ /۱ ق چ پودر ارگانو
یا پودر آویشن
۲ ق س روغن زیتون
یک ق س شکر قهوهای
۲ /۱ یک ق س سرکه بالزامیک
به مقدار لازم نمک و فلفل
فوتوفن
برای اینکه مغز آفتابگردان بعد از سرخ شدن از ماهی جدا نشود، تخممرغهای زده شده را با چند قطره آب یا شیر مخلوط کرده، سپس از صافی یا الک رد کنید تا حالت لزجی آن از بین برود.
یهجور دیگه
اگر دستگاه شما سیستم combi نداشت از سیستم مایکروفر با قدرت ۶۰ درصد و همان مدت شش تا هشت دقیقه بدون درپوش استفاده کنید.
از کجا بخریم؟
شکر قهوهای را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.