همشهری آنلاین: پاستا همه خوردنیهایی را که بچهها دوست دارند یکجا دارد؛ از گوشت، قارچ، ذرت و پنیر گرفته تا خامه و نخودفرنگی.
مواد لازم برای ۴ نفر
یک بسته پاستای شکلی
۵۰۰ گرم قارچ
۲ عدد فلفل دلمهای
یک عدد کنسرو سبزیجات (هویج، ذرت و نخودفرنگی)
یک عدد پیاز
یک پیمانه پنیر موزارلا
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک پیمانه خامه
نمک و فلفل به اندازه کافی
۱. پیاز، فلفل دلمه و قارچ را نگینی خرد کرده و در حرارت کم سرخ کنید. ویژگی این پاستا این است که سبزیجات آن خواص خود را حفظ کنند. پس زیاد آنها را تفت ندهید؛ فقط به اندازهای که خامی آنها گرفته شود.
۲. گوشت و کنسرو سبزیجات را به موادی که سرخ کردهاید، اضافه کنید. نمک و فلفل هم درهمین مرحله اضافه میشود. خامه را هم وقتی زیر اجاق را خاموش کردید به مواد تفت داده شده اضافه کنید.
۳. پاستاها را مثل بقیه ماکارونیها که در آبجوش میریزید و آبکش میکنید، بگذارید خوب نرم شود. بعد از اینکه پاستاها را آبکش کردید؛ مواد را لایه لایه به آن اضافه کنید و آخر سر پنیر موزارلا را روی آن بریزید. این پاستا ۲۰ دقیقه زمان میخواهد تا دمبکشد.