مطمئنا بسیاری از شما همه جور ژله‌ای خورده‌اید به جز ژله ماست. این ژله اگرچه به نظر عجیب می‌رسد ولی طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

همشهری آنلاین: این ژله هم پیش‌غذا و هم عصرانه مناسبی برای همه اعضای خانواده است. بچه‌ها هم این طعم را می‌پسندند.

مواد لازم برای ۴ نفر 

یک ق‌س پودر ژلاتین
۲ پیمانه ماست خامه‌ای
۴ /۱ پیمانه آب گرم
 به مقدار لازم زیتون سبز و سیاه

مواد لازم برای پاته زیتون 

 ۲۳ عدد زیتون سیاه و سبز خرد شده
 ۲ ق‌س خامه
 ۲ ق‌س روغن زیتون
 به مقدار لازم
 نمک و فلفل
 تعدادی بیسکویت شور

۱. پودر ژلاتین را با آب گرم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش کتری قرار دهید تا حل شود (روش بن ماری) سپس ماست را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود.

۲. ماست ژله‌ای را در قالب ژله به قطر ده سانتی‌متر ریخته و مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

۳. در این فاصله پاته زیتون را آماده کنید. برای این منظور زیتون، خامه، روغن زیتون، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا کاملا له شود. سپس آن را در ظرف سس بریزید.

۴. بعد از گذشت دو تا سه ساعت قالب را در ظرفی برگردانید و اطراف آن را با زیتون سیاه و سبز بدون هسته تزئین کرده و همراه با بیسکویت شور و پاته زیتون سرو کنید.

فوت‌وفن

اگر از روغن زیتون با بو استفاده کنید، پاته خوشمزه‌تر می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین