همشهری آنلاین،: این بار تیرامیسوی شکلاتی را که یک دسر ساده و سریع است، امتحان کنید.
مواد لازم
۴۰۰ گرم پنیر خامهای
۴۰۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم بیسکویت ساده
یک پیمانه پودر قهوه فوری (نسکافه)
یک پیمانه پودر شکر
۱۰۰ گرم شکلات تختهای (سفید یا قهوهای به دلخواه)
نوک قچ وانیل
به مقدار لازم پودر شکلات معطر یا پودر کاکائو
۲ /۱ پیمانه آب (برای رقیقکردن نسکافه)
۱. شکلات تختهای را خرد کنید و در کف ظرفهای مخصوص سرو کردن بریزید.
نکته: شما قرار است در همان ظرفها از مهمانانتان پذیرایی کنید؛ پس در انتخاب مدل و نوع آنها دقت کنید.
۲. پودر نسکافه را در ظرف دیگری با کمی آب مخلوط کرده و به صورت مایع درآورید. بیسکویتها را داخل آن بزنید و در ظرفها روی لایه شکلات خرد شده قراردهید. بعد از اینکه بیسکویتها را چیدید، روی آنها را یک لایه پودر شکلات معطر یا پودر کاکائو بپاشید.
نکته: اگر بیسکویتها خیلی درشت هستند، میتوانید آنها را خرد کنید.
۳. در یک ظرف جداگانه، پنیر خامهای، خامه و پودر شکر را ریخته و خوب هم بزنید.
از این مواد به عنوان لایه سوم دسر استفاده کرده، آن را روی لایههای قبلی بریزید. در آخر دوباره دسر را با پودر شکلات معطر یا پودر کاکائو و ترافل رنگی تزئین کنید سپس ظرفها را در یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید تا هنگام سرو کردن، دسرتان خنک باشد.
از کجا بخریم؟
پودر شکلات معطر و شکلات تختهای را از لوازم قنادی و شیرینیپزیفروشیها تهیه کنید.
یهجور دیگه
اگر ظرف دسرتان ارتفاع زیادی دارد، میتوانید دسر را چند لایه درست کنید.
فوتوفن
شکلات تختهای را خیلی ریز خرد نکنید. بهتر است زیر دندان حس شوند.