همشهری آنلاین - زهرا صالحی زاده: به شما پیشنهاد میکنیم اگر مهمان اسپانیایی داشتید حتما این غذا را جزء منوی غذاهای مهمانان قرار دهید.
مواد لازم
یک کیلو گوجهفرنگی رسیده
یک حبه سیر
۲ عدد خیار متوسط
یک عدد متوسط پیاز قرمز
فلفل دلمهای(سبز، قرمز، زرد، نارنجی) از هر کدام ۱ عدد کوچک
یک فنجان سرکه قرمز
۲ فنجان روغن زیتون
نمک و پودر فلفل قرمز به میزان لازم
۲۰۰ گرم مغز نان باگت یا نان تست ریز شده
۱. گوجهفرنگی، سیر، خیار با پوست، پیاز و فلفل دلمهای را خرد کرده، در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید. مواد طوری باید خرد شوند که نه زیاد درشت باشند و نه خیلی پوره. به طوری که در هر قاشق از سوپ، ذرات خرد شده سبزیجات فوق مشخص باشد.
۲. بعد از خرد کردن آنها را مخلوط کرده، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل خردشده و نان را اضافه میکنیم. این سوپ سرد را اسپانیاییها در هوای گرم تابستان میخورند چرا که باید کاملا سرد سرو شود. برای زودتر سرد کردن آن میتوانید از تکههای یخ استفاده کنید.