همشهری آنلاین: شما میتوانید با همین مواد در دسترس، دسرهای خوشمزه و کمکالری بپزید که برای رژیم غذاییتان هم مشکلی بهوجود نمیآورد. فروماژ قهوه و کاکائو یکی از همینهاست.
مواد لازم برای ۴ نفر
۲ عدد زرده تخممرغ
۶۰ گرم شکر
۲ پیمانه شیر
۸ /۱ ق چ وانیل
۱ ق س پودر کاکائو
۱ ق س پودر ژلاتین
۱ ق س پودر نسکافه
۴ /۱ پیمانه آب سرد
رنگ مجاز خوراکی، چند قطره
۱. در یک کاسه آب سرد را ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. کاسه را روی بخار کتری بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب به روش حرارت غیرمستقیم (بنماری) حل شود.
۲. زرده تخممرغ را با شکر در ظرفی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا شکر در آن حل شود. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید، کمی که گرم شد مخلوط زرده شیرینشده را به آن اضافه کنید و دائم هم بزنید تا زرده، لختهلخته و پخته نشود. حدود هشت دقیقه محلول را هم بزنید. وقتی احساس کردید کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید.
۳. ژلاتین حل شده را با مخلوط شیر ترکیب کنید و هم بزنید. وانیل را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به چهار قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت آن پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا قهوهای رنگ شود. قسمت دوم را با نسکافه مخلوط کنید تا طعم و رنگ نسکافه را به خود بگیرد.
۴. قسمت سوم را میتوانید با چند قطره رنگ مجاز خوراکی به رنگ دلخواه درآورید.
قسمت چهارم هم به همان رنگ سفید شیری و با طعم وانیل باقی میماند.
این لایهها را به دلخواه در قالب بریزید. البته به ترتیب باید مهلتی به لایه زیرین بدهید تا خودش را بگیرد.
۵. قالب دسر را کمی خیس کرده و به مدت چند دقیقه در فریزر بگذارید تا خنک شود. حالا لایه اول را به دلخواه در آن بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه سفت شود. البته چون لایه نازک است احتمالا زمان خیلی زیادی لازم ندارد.
۶. لایههای بعدی را میتوانید به دلخواه روی لایه سفت شده زیرین دسر بریزید. حتی میتوانید برای زیباتر شدن شکل و شمایل دسرتان لابهلای لایههای رنگین، از دسر سفیدرنگ استفاده کنید تا زیباتر شود.
یه جور دیگه
میتوانید پس از برداشتن مواد (شیر، تخممرغ و شکر) از روی حرارت، یکدوم پیمانه خامه به دسر اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد. البته ما در اینجا خامه را حذف کردیم تا دسرمان کالری کمتری داشته باشد.