و تا کنون 8 نوع طبیعی از ویتامین ای شناخته شده و نوع نهم آن نیز به تازگی در پوست کیوی شناخته شده است. به گزارش آژانس خبری فرانسه آنتی اکسیدان شناخته شده در نوع نهم ویتامین ای توانایی پیشگیری از اکسید شدن چربیها را دارد ضمن اینکه خاصیت ضد سرطان نیز دارد.خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین ای در نوع نهم این ویتامین که در کیوی و آووکادو وجود دارد، بیشتر است.
دکتر مک گی دانشمند زلاند نویی اهمیت کشف این نوع ویتامین را بیان کرده است و روی عملکرد این ویتامین در خاصیت ضد اکسیدانی آن تاکید میکند.
وی میگوید که معمولا میوهها به جز کیوی و آووکادو منابع غنی از ویتامین ای نیستند ولی این خاصیت بیولوژیکی کیوی یک اثر جدید برای استفاده آنتی اکسیدان این میوه خواهد بود.