تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۸

بعضی از کدبانوهای خانه دوست دارند همه مواد اولیه غذاهایشان را خودشان درست کنند؛ البته بعضی از مواد اولیه را.

همشهری آنلاین: مثلا دوست دارند آبغوره و آبلیمویشان خانگی باشد یا رب و سس را خودشان درست کنند یا مربا و ترشی و سبزی و... اما خیلی از این کدبانوهای خانه دوست دارند کالباس و سوسیسشان را هم خودشان درست کنند تا خیالشان راحت باشد؛ بله کالباس و سوسیس. شاید به نظر سخت بیاید ولی برای آشپزی مثبت هیچ چیز سخت و محال نیست. پس اگر دوست دارید کالباس خانگی درست کنید با کمی صبر و حوصله با ما همراه شوید.

مواد لازم

۲ عدد سینه مرغ متوسط
۲۰۰ گرم قارچ
۲ ق‌غ شیر خشک یا کافی‌میت
۱ عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
۲ عدد هویج
۱۰۰ گرم پسته تازه

۱.  سینه مرغ را چرخ کنید؛ باید چند بار چرخ کنید تا نرم و یکدست شود. سپس حدود سه ساعت بگذارید در یخچال تا خوب سرد شود.

۲. قارچ‌ها را بعد از اینکه نگینی خرد کردید با آبلیمو خوب تفت بدهید تا سرخ شود.

۳. حالا قارچ‌ها را با دو قاشق غذاخوری شیرخشک یا کافی‌میت به سینه مرغ چرخ‌شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا باهم مخلوط شوند.

۴. حالا فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. هویج را هم بپزید و نگینی خرد کنید.

۵. در این مرحله مخلوط سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و دوقسمت کنید.

۶. یکی از قسمت‌ها را بردارید و به صورت مستطیل باز کنید. حالا هویج و فلفل و پسته تازه را روی آن بریزید.

۷. در این مرحله قسمت دوم از مواد را هم به صورت مستطیل باز کنید و روی آن یکی قسمت بگذارید و سروته آن را با دست شکل دهید تا بسته شود.

۸. حالا یک سلفون بردارید و موادتان را روی آن بگذارید. در این مرحله باید موادتان را لوله کنید. بعد از اینکه مواد را به شکل استوانه درآوردید سروته آن را با نخ ببندید.

۹. در این مرحله در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و بعد به مدت سه ساعت کالباستان را بگذارید داخل آب جوش تا خوب بپزد. استوانه کالباس در قابلمه به صورت یک استوانه کوچک در می‌آید. بعد از سه ساعت کالباس را از آب در بیاورید و بگذارید خوب سرد شود. یک ساعت زمان می‌خواهد تا خوب سرد شود. بعد از اینکه کالباس خوب سرد شد هر طور که دوست دارید برش بزنید.

نکته 

یادتان باشد قارچ‌ها را حتما سرخ کنید. چون اگر قارچ‌ها خوب سرخ نشوند وقتی دارید استوانه درست می‌کنید از مواد جدا می‌شود.

  اگر دلتان می‌خواهد کالباستان مثل کالباس کارخانه‌ای سوراخ، سوراخ باشد، زمانی که دارید روی مستطیل اول هویج و پسته می‌ریزید، چند تکه یخ روی آن بگذارید و بعد مستطیل بعدی را روی آن بگذارید.

  این کالباس به دلیل اینکه در خانه آماده می‌شود و مواد نگهدارنده ندارد بیشتر از دو روز نباید در یخچال بماند.

منبع: همشهری آنلاین