پوست کندن گوجه با آب جوش بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی است که در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش همشهری آنلاین، برای پوست کندن گوجه فرنگی روش ساده و راحتی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. گوجه فرنگی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است و در اکثر غذاها از گوجه فرنگی استفاده می‌شود که معمولاً باید پوست آن را بگیریم.

بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی این است که انتهای آن را به صورت X برش داده و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در آب درحال جوشیدن قرار دهید و بعد از درآوردن گوجه فرنگی‌ها از داخل آب و گذاشتن آنها در آب سرد، به‌راحتی می‌توان پوست آن را گرفت و مصرف کرد.

منبع: همشهری آنلاین