به گزارش همشهری آنلاین، رئیس سازمان نظام پزشکی خواستار خلع لباس پزشکان اسراییلی شد که درخواست حمله به بیمارستانهای غزه را مطرح کرده بودند.
بر اساس گزارشی که شبکه «الجزیره» منتشر کرده بود، این پزشکان که پیامی تحت عنوان «پزشکان برای سربازان» نوشته بودند، در نامهشان اذعان کردند: کسانی که بیمارستانها را با تروریسم اشتباه میگیرد، باید بفهمند که بیمارستانها مکان امنی برای آنها نیست و ما باید با تروریسم در همه جا و به هر نحوی مبارزه کنیم.
المیادین خبر داد؛ اسرائیل مانع ورود کمکهای بشردوستانه ایران به غزه شد
انجمن اسرائیلی پزشکان حقوق بشر در پاسخ به این موضوع اعلام کرد: حتی اگر اطلاعات وجود زیرساختهای حماس در زیر بیمارستانها صحت داشته باشد، بمباران هزاران بیمار بیگناه و آوارگان در بیمارستانها را توجیه نمیکند.
این درخواست وقیحانه در حالی از سوی پزشکان صهیونیست درحالی مطرح شد که کشتارهای اشغالگران تا کنون بیش از ۱۱۱۸۰ بی گناه را قتل عام کردهاند که از این تعداد ۴۶۰۹ نفر کودک و و ۳۱۰۰ نفر نیز زن هستند.
در همین راستا، محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار فارس، ضمن اشاره به اقدامات غیرانسانی رژیم اشغالگر در جنگ غزه گفت:درخواست برخی از پزشکان رژیم صهیونیستی مبنی بر بمباران بیمارستانها بسیار وقیحانه و موجب وهن جامعه پزشکی دنیا است.
رئیس سازمان نظام پزشکی ادامه داد:به عقیده ما امضا کنندگان این طومار، تروریستها و اشغالگرانی هستند که لباس مقدس پزشکی را به خلاف بر تن کردند چرا که این درخواست با هیچ کدام از اصول و اخلاق پزشکی و همچنین با سوگند پزشکی پزشکان دنیا تطابق ندارد.
رئیس زاده گفت: همه مجامع پزشکی و پزشکان شرافتمند دنیا و به خصوص سازمان بهداشت جهانی (WHO) باید به جد خواستار خلع لباس این تروریستها و اشغالگران باشند چرا که در لباس پزشکی این درخواست وقیحانه را مطرح کردند.
رئیس سازمان نظام پزشکی در مورد یکی از پیشنهادات مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور به جده خاطر نشان کرد: با توجه به یکی از ۱۰ پیشنهادی که رئیس جمهور محترم در نشست جده مطرح کردند، روز ۱۷ اکتبر که بیمارستان المعمدانی غزه مورد بمباران قرار گرفت ،به عنوان روز جهانی حفاظت از مراکز و کادر درمانی در دنیا نامگذاری بشود.
رئیس زاده ادامه داد: این پیشنهاد توسط فرهنگستان و رئیس محترم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و همچنین وزیر محترم بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی مورد موافقت و امضا قرار گرفت و پس از آن برای طرح در مجمع عمومی سازمان ملل به وزیر امور خارجه کشورمان تقدیم شد.