ایرانیان روز شنبه بار دیگر به خروش آمدند تا همدل و یک‌صدا با همه آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان جهان، کودک‌کشی رژیم‌صهیونیستی در نوارغزه را محکوم کنند.

همشهری‌آنلاین - گروه سیاسی: این درحالی است که طی حدود ۴۳ روز گذشته از جنگ در سرزمین‌های اشغالی، مردم ایران هم‌پای شهروندان بسیاری از شهرهای جهان، بارها در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به خیابان‌ها آمده‌اند و جنایات و کودک‌کشی رژیم‌صهیونیستی را محکوم کرده‌اند و خواستار حمایت جهانی از مردم غزه شده‌اند. گزارش‌ها از سراسر کشور حاکی است سیل خروشان مردم، از ۹ صبح شنبه با شوری وصف‌ناپذیر، در حمایت از مردم مظلوم غزه به خیابان‌ها آمدند تا کودک‌کشی صهیونیست‌ها را محکوم کنند.

کودک‌کشی، کسب‌وکار صهیونیست‌ها

راهپیمایی «حمایت از کودکان غزه» درحالی در شهرهای مختلف ایران برگزار شد که براساس اعلام وزارت بهداشت غزه، بیشترین آمار شهدای حملات وحشیانه رژیم‌صهیونیستی به غزه مربوط به کودکان و زنان بوده‌است. براین اساس، آخرین آمارها از شهادت بیش‌از ۱۱ هزارو ۵۰۰ نفر درجریان حملات صهیونیست‌ها به غزه حمایت دارد که حدود ۵۰۰ نفر از آنان، کودک بوده‌اند. این‌درحالی‌است که ارتش رژیم‌صهیونیستی باهدف قرار دادن مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، روند درمان مجروحان را، که بخشی قابل‌توجهی از آنان را کودکان تشکیل می‌دهند، با اختلال جدی مواجه کرده‌است.

حضور پرشور تهرانی‌ها

تهران نیز روز شنبه همصدا با سراسر ایران، شاهد خروش ضدصهیونیستی شهروندان بود؛ راهپیمایی ضدصهیونیستی و باشکوهی که با محوریت «حمایت از کودکان غزه» برگزار شد و با محکومیت جنایات هفته‌های اخیر رژیم‌صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی همراه بود. راهپیمایی مردم تهران در میدان انقلاب از ساعت ۱۵ عصر روز شنبه آغاز شد و سردار حسین سلامی، فرمانده سپاه‌پاسداران، سخنران این مراسم بود. حضور گسترده خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان تهرانی به‌منظور محکوم کردن کودک‌کشی صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی، از جلوه‌های جالب توجه این راهپیمایی ضدصهیونیستی در تهران بود.

خروش ضدصهیونیستی نوجوانان

راهپیمایی حمایت از کودکان غزه در تهران با ثبت قاب‌های کم‌نظیری از خروش ضدصهیونیستی مردم تهران همراه بود و حضور پررنگ دانش‌آموزان نوجوان دراین راهپیمایی بیش‌از پیش به چشم آمد. جوانان و نوجوانان تهرانی، همصدا با دیگر هم‌سالان خود در شهرهای مختلف کشور، با در دست داشتن تصاویر رهبرمعظم‌انقلاب، شهید حاج قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان و سردادن شعارهای ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی و در دست گرفتن پلاکاردهایی به زبان عربی و انگلیسی، جنایات رژیم‌صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و حمایت کاخ‌سفید از این جنایات را محکوم کردند.

حریفت منم

مشارکت کم‌نظیر تجمع‌کنندگان دیروز، به‌ویژه در تهران، در پویش «حریفت منم» از دیگر جلوه‌های ناب راهپیمایی روز شنبه در حمایت از کودکان غزه بود. تعداد زیادی از راهپیمایان، که غالبا به‌صورت خانوادگی در تجمع حضور یافته بودند، با در دست داشتن پرچم‌هایی با محتوای پویش «حریفت منم»، آمادگی خود را برای حمایت عملی از مردم غزه اعلام کردند. این درحالی‌است که پویش «حریفت منم» طی هفته‌های اخیر با استقبال بی‌نظیری ازسوی مردم ایران مواجه شده‌است و آخرین آمارها، از ثبت‌نام بیش‌از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارنفر دراین پویش حکایت دارد.

فلسطین اسیر سیاست‌های آمریکا و رژیم‌صهیونیستی نمی‌شود

فرمانده‌کل سپاه‌پاسداران سخنران ویژه راهپیمایی حمایت از کودکان غزه در میدان انقلاب تهران بود. محورهای سخنان سردار حسین سلامی دراین راهپیمایی را در ادامه می‌خوانید.

  • آنچه در «طوفان‌الاقصی» اتفاق افتاد، انعکاسی از ظلم‌های ۱۰۰ ساله بریتانیا، آمریکا، فرانسه و رژیم‌صهیونیستی در حق ملت فلسطین بود.
  • همه ایران اسلامی سرشار از محبت، عاطفه و غیرت دینی برای حمایت از کودکان فلسطین است.
  • دولت انگلستان سرزمین فلسطین را از ملت این کشور غصب کرد و آن را در اختیار صهیونیست ها قرار داد.
  • در سال ۱۹۵۶ ماجرای قتل‌عام «کفر قاسم» اتفاق افتاد و درحالی‌که اهالی روستا از کار برمی‌گشتند، رژیم‌صهیونیستی آنان را قتل عامل کرد.
  • ۴هزار فلسطینی طی ۲ روز در اردوگاه‌های «صبرا» و «شتیلا» ازسوی رژیم‌صهیونیستی به شهادت رسیدند.
  • آنچه مهم است اینکه فلسطینی‌ها هرگز نپذیرفتند ذلیل و اسیر سیاست آمریکا و رژیم‌صهیونیستی شوند و مقاومت‌های قهرمانانه‌ای صورت گرفت.
  • بعد از وقوع انقلاب اسلامی، نهضت فلسطین احیا شد و فلسطینی‌ها به تدریج مسلح شدند.

اجرای برنامه‌های جنبی

تدارک ویژه‌برنامه‌هایی با مضمون حمایت از مردم مظلوم غزه و در محکومیت جنایات رژیم‌صهیونیستی از جلوه‌های راهپیمایی روز شنبه به‌ویژه در تهران بود که با استقبال تجمع‌کنندگان مواجه شد. گروه‌های مختلف سرود نوجوان نیز در جریان راهپیمایی به اجرای برنامه پرداختند و «ری‌نوا» ازجمله گروه‌های سرودی بود که به اجرای برنامه پرداخت. مصطفی نوری، شاعر آیینی نیز در مراسم روز شنبه اشعاری را در مدح مقاومت فلسطین خواند. اجرای سرود «سلام فرمانده» ازسوی گروهی از نوجوانان از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده بود که مورد توجه تجمع‌کنندگان قرار گرفت.

قطعنامه پایانی راهپیمایی

قرائت قطعنامه، پایان‌بخش راهپیمایی بزرگ مردم تهران در حمایت از کودکان غزه بود. دراین قطعنامه ۷ بندی که ازسوی مهدی صیادشیرازی، فرزند سپهبد شهید علی صیادشیرازی قرائت شد، تاکید شده‌است که غزه صحنه امتحان ملت‌ها و دولت‌ها در پایبندی بشر قرن بیست‌ویکم به اصول انسانی است. دراین قطعنامه از مجامع‌جهانی خواسته شده به‌منظور وادارسازی آمریکا و رژیم‌صهیونیستی نسبت به پذیرش آتش‌بس فوری و دائمی فعال شوند. «رفع هرچه سریع‌تر محاصره غزه»، «امدادرسانی و ورود غذا و دارو به این منطقه»، «خروج نیروهای نظامی و ماشین کشتار رژیم‌صهیونیستی ازغزه»، «تشکیل دادگاه بین‌المللی برای تعقیب و مجازات سران جنایتکار صهیونیست، آمریکا و همه دست‌اندرکاران نسل‌کشی»، «درخواست تحریم رژیم صهیونیستی ازسوی دولت‌های اسلامی»، «بسته شدن کریدور هوایی نقل‌وانتقال هواپیماهای رژیم‌صهیونیستی ازسوی کشورهای جهان» و «اعلام آمادگی ملت ایران برای پذیرش و درمان مجروحان فلسطینی» از مهم‌ترین محورهای این قطعنامه بود.

برچسب‌ها