به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از ایندیپندنت، این بیمار ۶٣ ساله که برای غربالگری معمول سرطان روده بزرگ به بیمارستان مراجعه کرده بود، اینچنین باعث شوکهشدن کادر پزشکی شد. دوربینی که در حین کولونوسکوپی داخل روده او قرار داده شد، این مگس را نشان داد و باعث تعجب و حتی وحشت نیز شد.
پزشکان هنوز بهطور دقیق نمیدانند که مگس چگونه به روده این بیمار راه پیدا کرده است، اما این اتفاق میتواند به کاهوی آلودهای که بیمار روز قبل خورده است، مربوط باشد. بیمار پس از این کشف عجیب مورد پرسش قرار گرفت، اما خودش هم نمیداند که این مگش چگونه وارد روده او شده و هیچ علائمی را احساس نکرده است.
او به پزشکان گفت که یک روز قبل از انجام کولونوسکوپی، همانطور که برای پاکسازی مجرای روده نیاز است، مایعات شفاف مصرف کرده است. با این حال، او در عصر قبل از آن، پیتزا و کاهو خورده است، اما به یاد نمیآورد که مگسی در غذایش وجود داشته باشد.
به گفته کتابخانه ملی پزشکی، حشرات میتوانند روی غذا تخمگذاری کنند که سپس توسط انسان مصرف میشود و در موارد نادری از اسید معده و محیط گوارشی جان سالم بهدر میبرد.
در برخی موارد که لارو در مدفوع برخی از بیماران یافت شده است، اسهال، درد شکم، تهوع و استفراغ را تجربه کردهاند.
پیشتر موارد نادر دیگری در گذشته وجود داشته است که در آن حشرات در طول سفر خود به دستگاه گوارش دست نخورده باقی ماندهاند. در برخی از موارد، مگسها و لاروها به داخل انسان راه پیدا کرده و رودهها را آلوده کردهاند که به میازیس روده معروف است.
یک مورد خاص در سال ۱۹۸۴ میتواند شباهتی به این موضوع داشته باشد. یک کودک یک ساله پس از تغذیه با موز بیش از حد رسیده، «کرمهای متحرک» را در مدفوع خود تجربه کرده بود.
بیشتر بخوانید:
پزشکان در آن زمان هیچ دارویی تجویز نکردند، اما در عوض به والدین گفتند که میوههای خود را بپوشانند تا مگشی بر روی آنها ننشیند. سپس «کرمهای متحرک» دیگر مشاهده نشدند.