بخش عمده گوشت تولیدی در کشور ما به گوشت قرمز اختصاص دارد که از محل پرورش دام سنگین و سبک تأمین می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، در ایران دست‌کم ۲۷ گونه دام سبک وجود دارد که متناسب با شرایط اقلیمی کشور در سراسر کشور پراکنده‌اند. در مواردی با واردات نژادهای برتر گوشتی از خارج از کشور و تلفیق آنها با نژادهایی که قابلیت زیست در شرایط سخت را دارند، برای دستیابی به دامی مناسب‌تر تلاش شده است.

آمارها حاکی از این است که سالانه حدود ۹۲۰ هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید و مصرف می شود.

منبع: روزنامه همشهری